帮忙找下这首英文歌的翻译

是garyallan的today!1楼的哥们,是这个没错!但是好像没有这么短吧... 是gary allan的today!
1楼的哥们,是这个没错!但是好像没有这么短吧
恰似初秋将逝时
今天他告诉她 他很爱她
把戒指戴在她的手指上
承诺永不分开
今天 她在所有的照片上微笑着
他就站在她身旁
大声说出“看来她真的离开了”让我心痛
今天是她一生中最开心的日子
我应该为她的今天而欣慰
但是告诉我 为什么我的眼睛却充满泪水
我知道我应该为她的今天而欣慰
但我已经失去了一切
我失去了对于今天所有的设想(对今天所有美好的设想都化为泡影……意译了)
今天 有那么一刻我想 我说我很爱她
我承诺永不分开
今天 今天真的打击了我的是
她并不是真的想念我
她找到了新的开始
我奢望着我还能有一次机会
上帝才知道是不是为时已晚
今天是她一生中最开心的日子
我应该为她的今天而欣慰
但是告诉我 为什么我的眼睛却充满泪水
我知道我应该为她的今天而欣慰
但我已经失去了一切
我失去了对于今天所有的设想
今天是她一生中最开心的日子
我知道我应该为她的今天而欣慰
但我已经失去了一切
我失去了我想要的一切
今天他告诉她 他很爱她
把戒指戴在她的手指上

就是心爱的女孩子成了别人的新娘~
三宥
今天
他说他很爱她
为她戴上戒指
发誓永不分离
今天
她在镜头前微笑
他陪在她身边
留下美好回忆
却与我无关
说起此事让我感伤
似乎这次她是真的离去
Today he told he that he loved her
Put a ring around her finger
And promised her forever together
Today she smiled for all the pictures
And he was right there with her
Making all the memories without me
And it hurts to say this out loud
Looks like she's really gone now
Today is the happiest day of her life
I should be happy for her today
So tell me why are these tears in my eyes
I know I should be happy for her
But I've lost everything
I've lost everything I've ever wanted today
Today I thought about the moment I could have said I loved her
And promised her forever together
Today today it really hit me
That she don't really miss me
She's found a new beginning
And I'm wishing I had one more chance
God knows it's too late for that
Today is the happiest day of her life
I should be happy for her today
So tell me why are these tears in my eyes
I know I should be happy for her
But I've lost everything
I've lost everything I've ever wanted today
Today is the happiest day of her life
I should be happy for her
But I've lost everything
]I've lost everything I've ever wanted
Today he told he that he loved her
Put a ring around her finger
是这个么?
鼬起风雨
今天,他告诉他,写上了他爱她
把戒指戴在手指上
并承诺她永远在一起
今天她笑了所有的照片
在那里,他是对的
使所有的记忆不要我了
,而且会痛这样说出来
看起来她的真正结束了
今天是她一生最幸福的日子
我应该为她高兴今天
告诉我为什么这些泪光在我的眼睛里
我知道我应该替她高兴
但我已经失去了一切
我已经失去了一切我想今天
今天我你