我喜欢学习,因为它能使我明白更多的道理,更多的知识。今年我并没有学好英语,也并没有很努力,所以从现

我喜欢学习,因为它能使我明白更多的道理,更多的知识。今年我并没有学好英语,也并没有很努力,所以从现在开始,我要努力学好英语。就从生活中的点点滴滴做起,每天读英语的时间再加... 我喜欢学习,因为它能使我明白更多的道理,更多的知识。今年我并没有学好英语,也并没有很努力,所以从现在开始,我要努力学好英语。就从生活中的点点滴滴做起,每天读英语的时间再加半个小时。
俗话说:“世上无难事,只怕有心人。”我相信我经过我自己每天的努力,一定会把英语学好,学透。
这个愿望简单而又困难,我一定会实现的。
帮忙翻译一下
来自琉璃厂肤如凝脂的五针松
I like learning because it can make me understand more reasonable, more knowledge. This year I didn't learn English well, also not very hard, so from now on, I'm going to learn English well. From little drops of life, starts to read English every day time plus half an hour.

As the saying goes: "nothing is impossible to a willing heart." I believe that I passed my daily work hard, you will be to study English well, learn through.

This desire is simple and difficulties, I must be realized.
南阳一凤
我相信你.....
bksjhgc
安生135
this willing is simple , i hope it will come true .