请帮我翻译,谢谢,谢谢!!

Ienjoycookingagreathome-cookedmealorgoingtoanicerestaurant.Ienjoysurfing,sailing,andd... I enjoy cooking a great home-cooked meal or going to a nice restaurant. I enjoy surfing, sailing, and diving. I love the ocean and the water. Looking for a kind person who has a good sense of humor and doesn't take life too seriously with a little bit of an adventurous spirit. I love to travel to exotic destinations and learn about new cultures. I am looking for a woman to share all of life's special moments with. A woman who can keep my on my feet...dont mind if she is not intelligent but funny, Loving, honest and Faithful. If you think you stack up then get in touch with me and we'll find out. please share with me alot i need to know about you.please dont hide anything from me cause i am here to start a good and real relationship with you. Please send me your number so i can call you to hear your voice.
I hope to hear from you soon.
chungchu2607
我喜欢在家做一顿大餐或去一个不错的餐馆。我喜欢冲浪,划船和潜水。我爱海洋和水。我在寻找一个拥有幽默感, 对生活有轻松的态度和有一点点冒险精神的人。我喜欢到有异国风味的国家旅行和了解新的文化。我在寻找一个可以和我分享所有特殊时刻的女人。这一个女人要脚踏实地,我不介意她不聪明,但要很有趣,有爱心,诚实和守信。你如果感到糊涂, 来找我,我会帮你解决的。请你与我分享你的最爱,我需要了解你。请不要对我隐瞒任何东西,因为我在这里对你开始美好而真实的关系。请你给我你的电话号码,这样我可以打电话给你,听到你的声音。
我希望很快能收到你的来信。
_秋_叶_
我很喜欢烹饪一个伟大的自家做的餐点或去一家非常好的餐馆。我喜欢冲浪、驾帆船和潜水的时候。我喜欢海洋和水。寻找一个善良的人有很好的幽默感,不把生活太认真一点冒险精神。我喜欢旅行,以异乎寻常的目的地和学习新的文化。我在找一个女人共享人生的特殊时刻。一个女人可以保持我我的脚…不介意她并不聪明而有趣的,有爱心的人,诚实的,是真实的。如果你认为你叠起来然后和我联系,我们会发现这个请与我分享我需要了解很多。请不该躲我任何的东西,因为我这里开始一个良好和真正的关系。请给我你的电话号码,这样我可以打电话给您,听到你的声音。
我希望不久能收到你的来信。
我很喜欢自己煮饭或去一家好的餐馆。我喜欢冲浪、驾帆船和潜水。我喜欢海洋和水。寻找一个有很好的幽默感善良的人,有点冒险精神不要太严肃地对待生活。我喜欢旅行,以异乎寻常的目的地和学习新的文化。我在找一个女人共享人生的特殊时刻。一个可以保持良好的财政状况的女人
…不介意她并不聪明但要有趣的,有爱心的人,是诚实的,真实的。如果你认为你是这样的人,并和我联系,我们会发现彼此。请多与我分享你,我需要更多的了解你。请不要躲我,因为我这里想和你开始一种良好和真实的关系。请给我你的电话号码,这样我可以打电话给您,听到你的声音。
我希望不久能收到你的来信。