求翻译在线等!!急!!!!

Analternative,thoughrelatedargument,forgovernmentprovision,whichdrawsonthemulti-taskp... An alternative, though related argument, for government provision, which draws on the multi-task principal agent literature developed by Holmstrom and Milgrom (1991) has been made by Hart et al. (1997). Where there exist non-contractible elements of service provision, they argue private firms have incentive to undertake non-verifiable cost-reducing actions which compromise the quality of provision. In contrast, a government, where savings are not pocketed by bureaucrats, has no incentive to compromise quality and lower costs in this way. A similar argument has been made by Glaeser and Shleifer (1998) to explain the existence of NPOs (Non-profit organisations) when output, or the service provided, is not fully contractible with the purchaser. The theory presented here, in contrast, assumes full and perfect contractibility over the service provided but depends on the existence of PSM. Thus, the private contractor has no recourse to profit by lowering the quality of service provision, so that the considerations in Hart et al. (1997) are not operating here.
Although the output of service is assumed to be fully contractible in the analysis here, a critical component of the theory is that some inputs, in particular labour effort, cannot be perfectly contracted over. The importance of this assumption stems from the outcome orientation of a PSM. In Rose-Ackerman’s (1996) terminology, agents motivated by PSM are termed pure altruists. This is different from an action-oriented motivation such as a ‘warm-glow’, under which agents experience an increase in utility just by performing certain actions. With PSM, the nature of the actions performed is irrelevant, all that matters is the effect of the actions. This can give rise to a free-rider problem, as recognized by Gassler(1998):‘‘I am better off if the poor are better off; I am better off still if you are the one who makes them so.’’ Gassler (1998, p. 3).
PSM cannot be used to weaken employees’ participation constraints. If an employer attempted to lower employee wages by offering less than the going market wage, no one would apply since they would prefer to see the service provided by someone else. Here, instead, PSM is seen to alter an employee’s incentive constraint. If it can be tapped, a public service motivation leads to the provision of non-contractible effort more cheaply, so that the incentive compatible wage falls. Hence, the non-contractibility of labour effort is critical; with full contractibility, the equivalence between participation and incentive conditions renders considerations based on PSM irrelevant.
The paper relates to the debate on public vs. private provision and establishes relatively precise conditions under which PSM may be a factor favouring government provision of social services. A considerable part of the public administration literature on PSM implicitly assumes that its mere existence implies not only a role for government provision, but also that public sector reform based on implementing management and incentive practices from business can diminishemployee effort based on PSM; see, for example, Gregory (1999). Though in broad agreement with those arguments, this paper qualifies more precisely when this can and cannot occur.
最好不要软件翻译 谢谢
神秘皇子
另一种选择,尽管相关的论点,因为政府规定,引用文献开发任务委托代理Holmstrom和尔格若姆(1991)所做的鹿孙俐。(1997年)。那里存在的元素non-contractible服务的提供,他们认为私营公司有激励进行non-verifiable妥协代理人成本缩减的行为,质量的规定。相比之下,政府所在地一部分储蓄并非由于官僚主义口袋里,没有激励折衷的质量和更低的成本。类似的论点已被由Glaeser和沈坤荣(1998)来解释和管理(非营利机构存在当产量,或其提供的服务,而不是完全缩小与买主。在这里呈现的理论假设,与之相比,充分完美contractibility提供服务的,但依赖于存在诗。因此,私人承包商没有可通过降低利润的质量,提供服务时要考虑的鹿孙俐。(1997)不操作在这里。

虽然服务的产量也都假设是完全缩小在分析的关键组成部分,在这里,理论是一些输入,尤其是劳动的努力,不能完全简约。这种假设的重要性源自结果导向的诗。在Rose-Ackerman的(1996年)的术语,代理出于诗称为纯altruists。这是不同于一面向行动的动机,如“warm-glow”,在增加,其中一类经验效用仅仅通过执行某些行为。与诗,大自然的行动的执行是无关紧要的,最重要的是行为的影响。这能增加一个普遍存在问题,因为被Gassler(1998):“我变得更好——如果穷人过得很好了,我最好还是你是这样一个人做它们“Gassler(1998年p。3)。

诗不能用来削弱员工积极性限制。用人单位试图降低员工工资少于会提供市场工资,没有人会运用因为他们愿意看到所提供的服务别人。在这里,相反,诗被改变雇员的激励约束。如果它能够触及公共服务动力引导提供non-contractible更低成本的努力,从而激励相容工资下降。因此,non-contractibility劳动的努力是关键;充分contractibility之间的等价性,参与和激励条件的基础上使考虑公安部无关紧要。

本文结合黄龙的争论,在公共vs.比较准确,建立了私人提供此条件下诗可能是其中一个钟情于政府规定社会服务。相当一部分公共行政文献假设它暗示公安部只存在意味着不只有一个角色,政府规定,而且基于公共部门改革实施管理和激励企业可以从实践的基础上diminishemployee努力诗;看哪,例如,格瑞戈尔(1999)。尽管在达成广泛共识与这些争论,本文就更准确的说,当这可能或者不可能发生
45682aa
另一种选择,尽管相关的论点,因为政府规定,引用文献开发任务委托代理和尔格若姆(1991)所做的鹿孙俐。(1997年)。那里存在的元素服务的提供,他们认为私营公司有激励进行妥协代理人成本缩减的行为,质量的规定。相比之下,政府所在地一部分储蓄并非由于官僚主义口袋里,没有激励折衷的质量和更低的成本。类似的论点已被由和沈坤荣(1998)来解释和管理(非营利机构存在当产量,或其提供的服务,而不是完全缩小与买主。在这里呈现的理论假设,与之相比,充分完美提供服务的,但依赖于存在诗。因此,私人承包商没有可通过降低利润的质量,提供服务时要考虑的鹿孙俐。(1997)不操作在这里。
虽然服务的产量也都假设是完全缩小在分析的关键组成部分,在这里,理论是一些输入,尤其是劳动的努力,不能完全简约。这种假设的重要性源自结果导向的诗。在Rose-Ackerman的(1996年)的术语,代理出于诗称为纯altruists。这是不同于一面向行动的动机,如“warm-glow”,在增加,其中一类经验效用仅仅通过执行某些行为。与诗,大自然的行动的执行是无关紧要的,最重要的是行为的影响。这能增加一个普遍存在问题,因为被Gassler(1998):“我变得更好——如果穷人过得很好了,我最好还是你是这样一个人做它们“Gassler(1998年p。3)。
诗不能用来削弱员工积极性限制。用人单位试图降低员工工资少于会提供市场工资,没有人会运用因为他们愿意看到所提供的服务别人。在这里,相反,诗被改变雇员的激励约束。如果它能够触及公共服务动力引导提供non-contractible更低成本的努力,从而激励相容工资下降。因此,non-contractibility劳动的努力是关键;充分contractibility之间的等价性,参与和激励条件的基础上使考虑公安部无关紧要。
本文结合黄龙的争论,在公共vs.比较准确,建立了私人提供此条件下诗可能是其中一个钟情于政府规定社会服务。相当一部分公共行政文献假设它暗示公安部只存在意味着不只有一个角色,政府规定,而且基于公共部门改革实施管理和激励企业可以从实践的基础上diminishemployee努力诗;看哪,例如,格瑞戈尔(1999)。尽管在达成广泛共识与这些争论,本文就更准确的说,当这可能或者不可能发生.
花姨家
另一种选择,尽管相关的论点,因为政府规定,引用文献开发任务委托代理Holmstrom和尔格若姆(1991)所做的鹿孙俐。(1997年)。那里存在的元素non-contractible服务的提供,他们认为私营公司有激励进行non-verifiable妥协代理人成本缩减的行为,质量的规定。相比之下,政府所在地一部分储蓄并非由于官僚主义口袋里,没有激励折衷的质量和更低的成本。类似的论点已被由Glaeser和沈坤荣(1998)来解释和管理(非营利机构存在当产量,或其提供的服务,而不是完全缩小与买主。在这里呈现的理论假设,与之相比,充分完美contractibility提供服务的,但依赖于存在诗。因此,私人承包商没有可通过降低利润的质量,提供服务时要考虑的鹿孙俐。(1997)不操作在这里。
虽然服务的产量也都假设是完全缩小在分析的关键组成部分,在这里,理论是一些输入,尤其是劳动的努力,不能完全简约。这种假设的重要性源自结果导向的诗。在Rose-Ackerman的(1996年)的术语,代理出于诗称为纯altruists。这是不同于一面向行动的动机,如“warm-glow”,在增加,其中一类经验效用仅仅通过执行某些行为。与诗,大自然的行动的执行是无关紧要的,最重要的是行为的影响。这能增加一个普遍存在问题,因为被Gassler(1998):“我变得更好——如果穷人过得很好了,我最好还是你是这样一个人做它们“Gassler(1998年p。3)。
诗不能用来削弱员工积极性限制。

本文结合黄龙的争论,在公共vs.比较准确,建立了私人提供此条件下诗可能是其中一个钟情于政府规定社会服务。相当一部分公共行政文献假设它暗示公安部只存在意味着不只有一个角色,政府规定,而且基于公共部门改革实施管理和激励企业可以从实践的基础上diminishemployee努力诗;看哪,例如,格瑞戈尔(1999)。尽管在达成广泛共识与这些争论,本文就更准确的说,当这可能或者不可能发生。
lucky_zhy
另一种选择,尽管相关的论点,因为政府规定,引用文献开发任务委托代理Holmstrom和尔格若姆(1991)所做的鹿孙俐。(1997年)。那里存在的元素non-contractible服务的提供,他们认为私营公司有激励进行non-verifiable妥协代理人成本缩减的行为,质量的规定。相比之下,政府所在地一部分储蓄并非由于官僚主义口袋里,没有激励折衷的质量和更低的成本。类似的论点已被由Glaeser和沈坤荣(1998)来解释和管理(非营利机构存在当产量,或其提供的服务,而不是完全缩小与买主。在这里呈现的理论假设,与之相比,充分完美contractibility提供服务的,但依赖于存在诗。因此,私人承包商没有可通过降低利润的质量,提供服务时要考虑的鹿孙俐。(1997)不操作在这里。
虽然服务的产量也都假设是完全缩小在分析的关键组成部分,在这里,理论是一些输入,尤其是劳动的努力,不能完全简约。这种假设的重要性源自结果导向的诗。在Rose-Ackerman的(1996年)的术语,代理出于诗称为纯altruists。这是不同于一面向行动的动机,如“warm-glow”,在增加,其中一类经验效用仅仅通过执行某些行为。与诗,大自然的行动的执行是无关紧要的,最重要的是行为的影响。这能增加一个普遍存在问题,因为被Gassler(1998):“我变得更好——如果穷人过得很好了,我最好还是你是这样一个人做它们“Gassler(1998年p。3)。诗不能用来削弱员工积极性限制。用人单位试图降低员工工资少于会提供市场工资,没有人会运用因为他们愿意看到所提供的服务别人。在这里,相反,诗被改变雇员的激励约束。如果它能够触及公共服务动力引导提供non-contractible更低成本的努力,从而激励相容工资下降。因此,non-contractibility劳动的努力是关键;充分contractibility之间的等价性,参与和激励条件的基础上使考虑公安部无关紧要。