帮忙翻译些英语 在线中

ThelegalagefordrinkingalcoholintheUnitedStatesis21.Underagedrinkingisacrimebutalsoaco... The legal age for drinking alcohol in the United States is 21. Underage drinking is a crime but also a common part of college social life.

Here we look at alcohol policies at American colleges and universities.

These policies differ from school to school.But many schools have been moving to strengthen their rules.

The United States has more than 17 million students in higher education. Each year, 1,700 of them aged 18 to 24 die from alcohol-related road accidents and other injuries.

6000,000 more are injured while under the influence of alcohol, and almost 700,000 are attacked by another student who has been drinking.

One behavior that college officials are trying to prevent is binge(狂欢) drinking, having 4 or 5 drinks or more in a short period of time. Some researchers have found that students who think binge drinking is normal often overestimate(高估) how much other students really drink.
绝翼独舞
饮酒的法定年龄,在美国是21岁。未到法定年龄的饮酒是一种犯罪但是也是大学生活中常见的一部分。

这里我们看美国大学和学院的饮酒政策。

这些政策因学校不同而不同学校但是很多学校正在加强他们的规定。

美国有超过1700万接受高等教育的学生。每年,1700名年龄在18到24岁的因为死于酒精引起的道路交通事故和其他伤害。

6000,000更多的是在酒精影响下受伤,大约70万人被另饮酒的学生。

有一种行为是大学官员正试图阻止狂欢喝酒狂欢(,有4、5甚至更多的酒,在很短的一段时间。一些研究者发现学生认为狂饮通常高估(高估)多少钱其他学生真实饮酒量。
Do0msda丫
美国法定的饮酒年龄是21岁。不到法定年龄的饮酒虽说是犯罪,但也是大学社交生活不可避免的一项内容。
下面我们来看看美国大学,学院有关饮酒的规定。
这些规定因学校的不同而各自不同。但很多的学校更偏向于强化这样的条例。
美国有1700万的学生在接受高等教育。而每年就有1700名18-24岁的学生由于酒驾或者醉酒后受伤而死去。
6000000多的学生由于酒精的作用而受伤,又有700000左右的学生被醉酒的人殴打甚至是袭击。
另一项学校的高层试着控制的学生活动就是狂欢式的饮酒,也就是在短时间内喝掉4.5杯的酒。一些研究人员发现,那些总是参加狂欢式饮酒的学生总是高估自己的酒量。
黑猫看电影
饮酒法规 在美国,法定的饮酒年龄是21岁。未到法定年龄的饮酒是一种犯罪,但在学院社交生活中也很普遍。
这是我们观察在美国大学关于酒精的政策。
这些强制执行政策学校与学校之间不同,但是许多学校一直在加强它们的规定。
这所美国大学有超过17亿的学生在接受更高等的教育。每年,他们中有1700人18到24岁死于和饮酒有关的交通事故和其他伤害。
超过600万的人受害于酒精的影响。至少有70万人被其他喝酒的学生袭击。
大学行政官员正努力阻止的一个行为就是饮酒,在短时间内喝掉4至5瓶甚至更多。一些研究人员调查发现那些狂饮的学生通常都是高估了别的学生喝多少。
(可能还不够完善,请见谅)
苍and狼
The legal age for drinking alcohol in the United States is 21. Underage drinking is a crime but also a common part of college social life.

Here we look at alcohol policies at American colleges and universities.

These policies differ from school to school.But many schools have been moving to strengthen their rules.

The United States has more than 17 million students in higher education. Each year, 1,700 of them aged 18 to 24 die from alcohol-related road accidents and other injuries.

6000,000 more are injured while under the influence of alcohol, and almost 700,000 are attacked by another student who has been drinking.

One behavior that college officials are trying to prevent is binge(狂欢) drinking, having 4 or 5 drinks or more in a short period of time. Some researchers have found that students who think binge drinking is normal often overestimate(高估) how much other students really drink.

饮酒的法定年龄,在美国是21岁。未到法定年龄的饮酒是一种犯罪但是也是大学生活中常见的一部分。

这里我们看美国大学和学院的饮酒政策。

这些政策因学校不同而不同学校但是很多学校正在加强他们的规定。

美国有超过1700万接受高等教育的学生。每年,1700名年龄在18到24岁的因为死于酒精引起的道路交通事故和其他伤害。
6000,000更多的是在酒精影响下受伤,大约70万人被另饮酒的学生。

有一种行为是大学官员正试图阻止狂欢喝酒狂欢(,有4、5甚至更多的酒,在很短的一段时间。一些研究者发现学生认为狂饮通常高估(高估)多少钱其他学生真实饮酒量
0o0o06
在美国,饮用酒精的合法年龄是21岁。低于此年龄的人饮用酒精是犯罪,但与此同时,这个现象在大学社会生活中却很常见。

让我们来看一下美国学院和大学的饮用酒精政策

学校有各自不同的规定,但很多学校都强化了他们的原则。

美国有超过1700多万学生接受高等教育。每一年,这些年龄在18~24岁的人中会有1700多人因为与酒精相关的交通事故或其他伤害而死去生命。

多于6000多万的人在酒精的影响下受伤。几乎有700多万人被其他喝过酒的学生攻击。

学校官方试图阻止的一种行为是酗酒,在短时间内狂饮4~5次甚至更多。一些研究人员们发现酗酒的学生经常会高估其他学生实际饮酒量。