新职业英语基础篇第二版unit1的答案是什么?

百度网友67b921e

不适宜精选,我真的无法回答,抱不适抱歉精选,我真的无法回答,抱歉

不适宜精选,我真的无法回答,抱歉不适宜精选,我真的无法回答,抱歉

不适宜精选,我真的无法回答,抱歉适宜精选,我真的无法回答,抱歉

lalaysai

1.socialize

2.sort out

3.make an effort

4.out of time

5.sympathy

Unit 1 Standing Your Ground by Sharing Your Views

  • 1.1

    Contents(目录)

  • 1.2

    Warming-up(课前热身)

  • 1.3

    Reading A(阅读A)

  • 1.4

    Grammar & Writing(语法与写作)

  • 1.5

    Listening & Speaking(听说)

  • 1.6

    Reading B(阅读B)

丨遥远的她灬

选词填空            Unit1
1We will  incorporate  your suggestion in this new plan.
2. The heavy rain hampered  the flow of traffic yesterday.
3. She displayed no emotion on the witness stand.
4. The restaurant has a good reputation.
5. I promise I will handle the matter impartially.
6. Williams abused his position as mayor to give jobs to his friends.
7. She thought they would approve of the idea.
8. We say that this was a(n) violation of the agreement between us.
9. We will also visit some museums, for instance, the Forbidden City.
10. This is the basic principle that underlies all of the party’s policies.

“新职业英语”系列教材是针对高职高专院校非英语专业开发的全新英语教材,以“工学结合、能力为本”的职业教育理念为指导,在帮助学生打好语言基础的同时,注重培养学生在不同职业场景中的英语交际能力,真正体现职业性和实用性。本系列教材分为基础篇、行业篇、专业篇和素质篇,配有教师用书、MP3光盘和助教课件,为学生和教师提供全方位、立体化的教学支持。