帮忙翻译一下这段英语文章 谢谢!!!!

Thelunar(阴历的)NewYearalwaysstartsbetweenJanuarythetwenty-firstandFebruarythetwentieth.... The lunar (阴历的) New Year always starts between January the twenty-first and February the twentieth.
Before New Year's Day, people do a good cleaning to their houses. On the last day of the old year, there is a family dinner. All members of the family except married daughters try to come for their meal. After the dinner, they stay late to welcome the New Year.
The New Year Celebration keeps on for a few days. On the morning of the first day, children and unmarried people go to visit their elders. After that, people pay New Year calls to each other and give each other gifts.
During the festival all the main streets are full of people, and if you can get onto a bus without having to fight your way in, you're really lucky!
张幽灵98
月球(阴历的)的新年总是开始时从1月二十一至2月20。

在新年前夕,人都好好打扫一下他们的房子。在过去一年的最后一天,有一个家庭晚餐。所有的家庭成员除了已婚女儿尽量要就餐。晚饭后,他们待到很晚来迎接新年。

新年的庆祝活动继续几天。在早晨的第一天,孩子和未婚的人去参观他们的长辈。在那之后,人们付给新年要求对方,互相给予的礼物。

在节日期间所有的主要街道上满是人,并且如果你能得到到一辆巴士上没有来对抗你,你真幸运!

请采纳!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
玉德昌0eh
农历(阴历的)新年的时间通常是是在一月二十一与二月二十一之间。
在新年之前,人们将他们的房子做全面的清洁。在去年的最后一天,有一个家庭宴会。除了出嫁的女儿所有的家庭成员试图前来吃饭。晚饭后,他们熬夜迎接新年。
新年庆祝活动仍然会继续几天。在第一天的早上,孩子和未婚的人要去拜访他们的长辈。在此之后,人们拜年,彼此互赠礼物。
节日期间所有的主要街道上挤满了人,如果你不用挤上一辆巴士,你真幸运!

我是这么理解的,(*^__^*) 嘻嘻