我将介绍许多中国文化尤其是中国的传统节日的英语

谁能给我一篇6年级水平的介绍中国传统节日的英语作文~只要4.5句话~一定要简单的~给5分先~简单的再给20... 谁能给我一篇6年级水平的介绍中国传统节日的英语作文~只要4.5句话~一定要简单的~给5分先~简单的再给20 展开
索葳板向南
The spring festival is important tradional festival in our nation.The spring festival is very Lively.On the eve of the spring festival we will clean the house,we will make dragon dance on spring festival and fire firecraker.the most hapy matther is that children could wear new clothes,and recive money for new year.The spring festival is our favourite festival春节是我国最重要的传统节日.春节非常热闹,春节前我们要打扫房子,春节时会舞龙,放爆竹.春节最高兴的就是孩子,孩子们穿新衣服,收红包.非常高兴.春节是我们非常喜欢的节日