求英语高手帮帮忙吧!!!!!!!

Directions:AfterreadingthefollowingEnglishexpressions,youarerequiredtofindtheitemsequ... Directions: After reading the following English expressions, you are required to find the items equivalent to (与…等同) those given in Chinese in the table below. Then you should put the corresponding letters in the brackets on the Answer Sheet numbered 51 through 55.
A-- country of origin
B-- expiry date
C-- city where you boarded
D-- date issue
E-- ticket confirm
F-- duty-free shop
G-- departure gate
H-- transfer passengers
I -- scheduled time
J-- tour arrangement
K-- professional and technical
L-- departure lounge
M-- destination of country
N-- luggage locker
O-- boarding pass
Example:( C ) 登机城市 ( H ) 中转旅客
36. ( ) 登机牌 ( ) 行李暂存箱
37. ( ) 登机口 ( ) 旅行安排
38. ( ) 候机室 ( ) 机票确认
39. ( ) 原住地 ( ) 前往目的地国
40. ( ) 免税店 ( ) 失效日期
jinqizhun
O N
G J
L E
A M
F B
心有辛博
36 O N
37 G J
38 L E
39 A M
40 F B
四命_格格
根据你的问题横向看
36(O)(N)
37(G)(J)
38(L)(E)
39(A)(M)
40(F)(B)

其中D I K 为无效选项
retia3nby
36. ( O) 登机牌 ( N) 行李暂存箱
37. ( G ) 登机口 ( J ) 旅行安排
38. ( L ) 候机室 ( E ) 机票确认
39. ( A ) 原住地 ( M ) 前往目的地国
40. ( F ) 免税店 ( B ) 失效日期
匿名用户
36. ( O ) 登机牌 ( N ) 行李暂存箱
37. ( G ) 登机口 ( J ) 旅行安排
38. ( L ) 候机室 ( E ) 机票确认
39. ( A ) 原住地 ( M ) 前往目的地国
40. ( F ) 免税店 ( B ) 失效日期
希望对您有用。