高手进来帮忙翻译些英语 在线在线中

OnJanuarytwenty-fourth,thepilotknownas"Sully"washonoredinhishometownofDanville,Califo... On January twenty-fourth, the pilot known as "Sully" was honored in his hometown of Danville, California. He told a crowd of thousands that he and his fellow crew members were just doing the job they were trained to do.The former Air Force pilot had his fifty-eighth birthday a week ago. He has been flying for more than half his life and was unusually well prepared for the events that day in New York. For one thing, he is good at handling a powerless aircraft. He is a glider pilot in addition to flying big jets. But Chesley Sullenberger is also an expert on air safety, including accident investigations, and even has his own consulting business.

This Sunday, the National Football League will honor the flight fifteen forty-nine crew -- including flight attendants Doreen Welsh, Sheila Dail and Donna Dent
貌似楼下的 念起来都很不顺 高手没来吗
谦恭又温和丶爱人4
一月24号,以有“污点”之称而被人们所知的飞行员在他的家乡加利福尼亚的旦威尔 被授予荣誉。他告诉数以千计的群众他和他的同伴机务人员只是在做他们曾经被训练过的事情而已。这位前空军飞行员一个星期前才过完他的四十八周岁生日。他已经飞行超过半生的时间,并且对于那天在纽约发生的事情他并没有想通常一样准备好。一方面,他很擅长掌控一架能量将要耗尽的飞机。除了驾驶大型喷气机外,他还是一个滑翔机飞行员。但是查斯利 苏雷伯格在空中安全方面也是一个专家,包括灾难调查以及甚至拥有他自己的咨询生意。
这个周末,国际足联将授予荣誉给航班的1549个机务人员,包括空乘服务员Doreen Welsh, Sheila Dail and Donna Dent
匿名用户
在1月24日,飞行员称为“萨利”感到非常荣幸,在他的家乡举办的丹维尔,加利福尼亚。他告诉一群数以千计,他和他的船员只是做这项工作培训做。这位前空军飞行员fifty-eighth他生日有一个星期了。他已整整飞行了超过一半他的生活和异乎寻常地已经准备好可以活动当日在纽约。原因之一就是他太擅长统帅无力的飞机。他是一个滑翔机飞行员除了大型客机飞行。但也Sullenberger界线航空安全方面的专家,包括事故调查,甚至有他自己的咨询等业务。

本周日,将向美国国家足球联盟的飞行十五49船员,包括乘务员朵琳威尔士语,希拉打和唐娜的注意

双语对照查看
最love赫
在一月二十四,为“苏利“之称的飞行员很荣幸在他的丹维尔,加利福尼亚的家乡。他向记者讲述了数千人,他和他的同事机组人员只是做了他们从小就受到do.The前空军飞行员有一个星期前他第五十八生日的工作。他已经飞行了超过一半的一生,更是不同寻常的井在纽约发生的事件那一天做好准备。一方面,他是在飞机上的良好处理无能为力的。他是除了大型飞机飞行滑翔机飞行员。但切斯利Sullenberger也是对空中安全,包括事故调查的专家,甚至有他自己的咨询业务。

本周日,全国足球联赛将信守飞行一五四九年船员- 包括空姐琳威尔士,希拉达伊尔和Donna登特注意。