上海到普陀山怎么去?

刺任芹O

上海到普陀山可以通过搭船、搭火车、搭飞机、搭大巴等交通方式,具体路线如下:

1、搭船。从上海港吴淞客运中心到普陀山客运码头即可。

2、搭火车。从上海虹桥火车站到达宁波,再从宁波转车到普陀山。

3、搭飞机。从上海浦东陪国际机场乘坐飞机到大舟山普陀山机场。

4、搭大巴。从上海长途汽车南站至舟山普陀中心站。

注意事项

无论搭哪种交通工具,建议提前准备好东西,并且提前到达站点。