如何让自己开心起来

格箭米5

不开心时,如何让自己的心情变好?
心不好不要慌,可以试试这些小方法:

1孤芳自赏法:可以在自己面前放的镜子,或者把自己照片贴桌子上,心情不好的时候,就对着,镜子或者照片里的自己看,因为人看到自己脸的时候,大脑里腹侧被盖区会被激活,它能促进多巴胺分泌,增加你的快乐感;

2脑补洗东西法:无论是你自己,真的做清洁行为,还是看别人洗东西,都能舒缓心情,缓解压力;

3拍拍自己法:

双手交叉在胸前,手轻放在肩膀上,双手轮流拍肩膀,这种做法叫做蝴蝶拍,是墨西哥心理学家,在飓风灾后,安抚患者开发出来的方法,可以缓解焦虑与恐慌。

活宝慕容皓

如果自己想开心起来,那么就平常像一些烦心的事或者一些难过的事情都不要去想,自己尽量多玩一些比较开心的事想。还有尽量要让自己多去和朋友去进行交流,经常不要待在家里面,要学会出去走一走。也能让情绪好一些,自己也能够开心。平常自己也要学会情绪方面的调节
univa9666
Happiness in my eyes
To some people, happiness might be something hard to get. But in my eyes, happiness is everywhere around me. Spring is coming. When I see all those cherry blossoms on a tree in our neighbourhood, I am really happy and grateful to the nature for giving us such beauty to enjoy. When mum prepares nice food for me, I'm happy indeed and thankful to her for what she's done for me.
So if we keep a keen eye, we can always find things around us to make ourselves happy. Happiness is actually not difficult to find. And we should try to make ourselves happy even from the small things.

希望对你有帮助