求翻译达人帮忙翻译下,谢谢

HTMLwasoriginallydesignedasasemanticmarkuplanguageintendedforsharingscientificdocumen... HTML was originally designed as a semantic markup language intended for sharing scientific documents and research papers online. However, as the Internet expanded from the academic and research world into the mainstream in the mid-1990s, and became more media oriented, graphic designers sought ways to control the visual appearance of the Web pages presented to end users. To this end, tables and spacers (usually transparent single pixel GIF images with explicitly specified width and height) have been used to create and maintain page layout.
This causes a number of problems. Many Web pages have been designed with tables nested within tables, resulting in large HTML documents which use more bandwidth than documents with simpler formatting. Furthermore, when a table-based layout is linearized, for example when being parsed by a screen reader or a search engine, the resulting order of the content can be somewhat jumbled and confusing.
In the late 1990s the first reasonably powerful WYSIWYG editors arrived on the market, which meant Web designers no longer needed a good (or any) understanding of HTML to build web pages. Such editors indirectly encourage extensive use of nested tables to position design elements. As designers edit their documents in these editors, code is added to the document which is sometimes unnecessary. Furthermore, unskilled designers may use tables more than required when using a WYSIWYG editor. This practice can lead to many tables nested within tables as well as tables with unnecessary rows and columns.
The use of graphic editors with slicing tools that output HTML and images directly also promote poor code with tables often having many rows of 1 pixel height or width. Sometimes many more lines of code are used to render content than the actual content itself.
As the dotcom boom receded in 2001 and the Web development industry shrank, coders with more industry experience were in higher demand. In a large number of cases UI development was carried out by coders with greater knowledge of good coding practice. It was around this time that many became critical of messy coding practices and the idea of tableless design began to grow.[5]
Cascading Style Sheets (CSS) were developed to improve the separation between design and content, and move back towards a semantic organization of content on the Web. The term "tableless design” implies the use of CSS rather than layout tables to position HTML elements on the page. HTML tables still have their legitimate place when presenting out tabular information within web pages.
求翻译达人帮忙翻译下,谢谢,机翻的就不用了
匿名用户
中文:
HTML最初是被设计为语义学标记语言用于共享科技文件和研究论文在线。然而,当网路扩展从学术及研究世界mid-1990s的主流,成为面向更多的媒体,图形的设计者寻求办法控制视觉效果的网页呈现给最终用户。为此,表格,垫块(通常是透明GIF图像单一象素与明确规定宽度和高度)已被用来创建和维护版面。

这导致许多问题。很多页面设计与表嵌套在桌子,结果带来了大量的HTML文档是用更大的带宽比简单的文件格式。此外,当表格反馈线性化,例如当被被解析一个屏幕阅读或者搜索引擎的顺序,产生的内容可能有点混杂的人。

在20世纪90年代末的第一个合理的市场所见即所得编辑器来了,这就意味着网页设计师不再需要一位好的(或任何了解HTML建立网页。这样的编辑间接鼓励广泛使用的嵌套的桌子的立场,设计元素的反映。随着设计师编辑文件在这些编辑,代码被添加到文件,有时是没有必要的。此外,非技术设计师可以用表格时需要多使用所见即所得编辑器。这种做法会导致多种桌子嵌套在表以及表与不必要的行和列中。

使用图形编辑工具,输出的矛HTML和图像促进代码直接用表格贫穷常常有许多一排排的1个像素高度、宽度。有时,许多更多的线的代码被用来将含量大于实际内容本身。

互联网热潮消退了,2001年和网站开发工业收缩,编码器有更多的行业经验在更多的需求。在一个大的病例数进行UI发展有更大的一项好的编码习惯的知识。就在这个时候,许多人开始批评混乱的编码实践的构思和表设计时才开始成长。[5]

样式表(CSS)进行改进设计和内容的分离,搬回向语义组织的内容的网站。术语“表设计”意味着使用CSS,而不是布局表格位置HTML元素在这个页面里。HTML还有他们的合法时所呈现出表格内部信息的网页。
bo11521
HTML最初是被设计为语义学标记语言用于共享科技文件和研究论文在线。然而,当网路扩展从学术及研究世界mid-1990s的主流,成为面向更多的媒体,图形的设计者寻求办法控制视觉效果的网页呈现给最终用户。为此,表格,垫块(通常是透明GIF图像单一象素与明确规定宽度和高度)已被用来创建和维护版面。
这导致许多问题。很多页面设计与表嵌套在桌子,结果带来了大量的HTML文档是用更大的带宽比简单的文件格式。此外,当表格反馈线性化,例如当被被解析一个屏幕阅读或者搜索引擎的顺序,产生的内容可能有点混杂的人。
在20世纪90年代末的第一个合理的市场所见即所得编辑器来了,这就意味着网页设计师不再需要一位好的(或任何了解HTML建立网页。这样的编辑间接鼓励广泛使用的嵌套的桌子的立场,设计元素的反映。随着设计师编辑文件在这些编辑,代码被添加到文件,有时是没有必要的。此外,非技术设计师可以用表格时需要多使用所见即所得编辑器。这种做法会导致多种桌子嵌套在表以及表与不必要的行和列中。
使用图形编辑工具,输出的矛HTML和图像促进代码直接用表格贫穷常常有许多一排排的1个像素高度、宽度。有时,许多更多的线的代码被用来将含量大于实际内容本身。
互联网热潮消退了,2001年和网站开发工业收缩,编码器有更多的行业经验在更多的需求。在一个大的病例数进行UI发展有更大的一项好的编码习惯的知识。就在这个时候,许多人开始批评混乱的编码实践的构思和表设计时才开始成长。
金在中我爱神起
HTML最初是被设为语义学标记语言,用于在线共享科技文件和研究论文。然而,当网路扩展从学术及研究界mid-1990s的主流,成为面向更多的媒体,图形的设计者寻求办法以控制视觉效果的网页来呈现给用户。为此,表格,垫块(通常是透明GIF图像单一象素与明确规定宽度和高度)已被用来创建和维护版面。
这导致了不少问题。很多页面设计与表嵌套在表格上,结果带来了大量的HTML文档是用更大的带宽比简单的文件格式。此外,当表格反馈线性化,例如当被被解析一个屏幕阅读或者搜索引擎的顺序,产生的内容可能有点混杂的人。
在20世纪90年代末的第一个合理的市场所见即所得编辑器来了,这就意味着网页设计师不再需要一位好的(或任何了解HTML建立网页。这样的编辑间接鼓励广泛使用的嵌套的桌子的立场,设计元素的反映。随着设计师编辑文件在这些编辑,代码被添加到文件,有时是没有必要的。此外,非技术设计师可以用表格时需要多使用所见即所得编辑器。这种做法会导致多种桌子嵌套在表以及表与不必要的行和列中。
使用图形编辑工具,输出的矛HTML和图像促进代码直接用表格贫穷常常有许多一排排的1个像素高度、宽度。有时,许多更多的线的代码被用来将含量大于实际内容本身。
互联网热潮消退了,2001年和网站开发工业收缩,编码器有更多的行业经验在更多的需求。在一个大的病例数进行UI发展有更大的一项好的编码习惯的知识。就在这个时候,许多人开始批评混乱的编码实践的构思和表设计时才开始成长。
乌尔奇奥拉殿
中文翻译:
HTML最初是设计为语义学标记语言用于共享科技文件和研究论文在线。然而,当网路扩展从学术及研究世界mid-1990s的主流,成为面向更多的媒体,图形的设计者寻求办法控制视觉效果的网页呈现给最终用户。为此,表格,垫块已被用来创建和维护版面。

这导致许多问题。很多页面设计与表嵌套在桌子,结果带来了大量的HTML文档是用更大的带宽比简单的文件格式。此外,当表格反馈线性化,例如当被被解析一个屏幕阅读或者搜索引擎的顺序,产生的内容可能有点混杂的人。

在20世纪90年代末的第一个合理的市场所见即所得编辑器来了,这就意味着网页设计师不再需要
这样的编辑间接鼓励广泛使用的嵌套的桌子的立场,设计元素的反映。随着设计师编辑文件在这些编辑,代码被添加到文件,有时是没有必要的。此外,非技术设计师可以用表格时需要多使用所见即所得编辑器。这种做法会导致多种桌子嵌套在表以及表与不必要的行和列中。
使用图形编辑工具,输出的矛HTML和图像促进代码直接用表格贫穷常常有许多一排排的1个像素高度、宽度。有时,许多更多的线的代码被用来将含量大于实际内容本身。
互联网热潮消退了,2001年和网站开发工业收缩,编码器有更多的行业经验在更多的需求。在一个大的病例数进行UI发展有更大的一项好的编码习惯的知识。就在这个时候,许多人开始批评混乱的编码实践的构思和表设计时才开始成长。
式样表(CSS)进行改进设计和内容的分离,搬回向语义组织的内容的网站。术语“表设计”意味着使用CSS,而不是布局表格位置HTML元素在这个页面里。HTML还有他们的合法时所呈现出表格内部信息的网页。

呼呼~