迈克尔杰克逊1996新西兰演唱会唱了什么歌

捷凝冬uD

01.Scream
02.They Don´t Care About Us
03.In The Closet
04.Wanna Be Startin´ Somethin´
05. Stranger In Moscow
06. Smooth Criminal
07.You Are Not Alone The way you make me feel
08.Jackson 5 Medley (I Want You Back/ The Love You Save/ I´ll Be There )(rock with you/off the wall/Don't Stop 'Til You Get Enough)
09.Billie Jean
10.Thriller
11.Beat It
12.Dangerous
13.Black Or White
14.Earth Song
15.Heal The World
16.History

希望能够帮到您,感谢您对永乐票务的支持。欢迎关注永乐票务官网获取最新演出信息。^ ^

左林的南瓜
01.Scream
02.They Don´t Care About Us
03.In The Closet
04.Wanna Be Startin´ Somethin´
05. Stranger In Moscow
06. Smooth Criminal
07.You Are Not Alone The way you make me feel
08.Jackson 5 Medley (I Want You Back/ The Love You Save/ I´ll Be There )(rock with you/off the wall/Don't Stop 'Til You Get Enough)
09.Billie Jean
10.Thriller
11.Beat It
12.Dangerous
13.Black Or White
14.Earth Song
15.Heal The World
16.History
z191191
beat it . bad............
genan741
我怎么知道
bilie