求翻译,在线等,急! 50

ImagesoftheProphetMuhammad'scousincAliibnAbiTalib(1976.312;1984.504.2)andthoseofImamc... Images of the Prophet Muhammad's cousin cAli ibn Abi Talib (1976.312; 1984.504.2) and those of Imam cAli, son-in-law of the Prophet Muhammad, with his two martyred sons Hasan and Husayn, also carry apotropaic properties (1984.504.2; 55.121.40). cAli's miraculous sword (Dhu'l fiqar) becomes a relic and talismanic object in Islam, and is represented across various media (1976.312).

Talismans not only shield but guide their wearers; they are objects that reflect occult practices. Amulet cases (15.95.137), mirrors (1978.348.2), boxes (91.1.538), weapons (36.25.1293; 36.25.1297), talismanic shirts (1998.199) or banners (1976.312) are capable of shielding a person or group of people from the forces of evil. When a person is confronted with an ethical dilemma, all he needs to do is consult the Qur'an or one of these objects for guidance.
These imbued objects are also used as tools for scientists or as cures prescribed by physicians for various ailments (2004.244a–c). The cAbbasids (r. 750–1258) played an active role in the transmission of knowledge and science from the Greco-Roman world, and Arabic translations of medical and astrological texts were integral to Islamic court and daily life. Historically, the stars and the Qur'an were consulted for almost every action and medical condition, and stars and talismanic objects became interconnected; and just as the stories of the prophets found in the Qur'an acted as talismans, the stars, too, would guide a person on his/her journey in this life and the afterlife. Eventually, elaborate horoscopes and a science of letters that broke down the ninety-nine names of God (ilm al-huruf) to their individual letters were created at court to predict whether a ruler was to have an auspicious reign (1998.199; 91.1.538). (Sometimes these letters can be found on the clasp of a casket; 91.1.538.) The objects discussed here demonstrate the ways in which science, magic, and religious belief work together to endow objects with talismanic powers and protect individuals from harm
不要翻译软件的,谢谢,那个我也会!
liyuyao98
图像的表妹对先知默罕默德的Talib(1976.312卡利伊本Abi),以及;1984.504.2伊玛目卡利、女婿对先知默罕默德的儿子,和他的两个烈士,也有Husayn和哈桑apotropaic属性(1984.504.2;55.121.40)。卡利那不可思议的剑(Dhu)成为重大fiqar一个层次和天才对象代表在伊斯兰国家,在不同的媒体(1976.312)。

护身符系统不仅盾但指导他们的人;他们的是对象,反映出了神秘的实践。护身符例(15.95.137),镜子(1978.348.2),箱(91.1.538),武器(36.25.1293;36.25.1297),天才衬衫(1998.199)或者标示(1976.312)能够保护一个人或一群人人从邪恶的力量。当一个人面临伦理困境,他所要做的就是咨询兰或这些对象作参考。

这些灌输对象也被当作工具,科学家或规定治疗各种疾病的医师(2004.244a-c)。cAbbasids(r。750-1258的)起到了积极作用知识和科学的传播从罗马世界,和阿拉伯语的医疗和占星翻译文本是整体伊斯兰法院、日常生活。从历史上看,星星和兰也同样的意见几乎对每一个行动和医疗卫生条件、星星和天才对象成为互联,就如申言者的故事中发现的兰充当护身符系统,星星也将引导一个人在他/她的旅程在今生和来生。最后,精心制作的星座,又是一门科学的字母,拆毁了神的名字九十九ilm al-huruf)对他们的个人信件被创造在法庭上预测是否有一个管会堂的是一种吉祥的元年(1998.199;91.1.538)。(有时这些信上可以看到,91.1.538匣子密切合作。在讨论的对象的方式展示科学、魔法和宗教信仰在一起工作,赋予物体和天才的力量和保护个人免受伤害
tyrayuanyuan
知道合伙人教育行家
毕业于商务英语专业,通过英语四六级考试和剑桥商务英语中级,现从事IT行业翻译工作,擅长合同、软件类翻译

2)李凯在节目最后说了什么?
3)假设记者采访王晶,他会说些什么?
4)假设记者说了些赵毅对朋友说的话,他会说什么?

现如今的工作和生活都不容易,让人倍感压力,因此当你做一些简单的事情,比如洗脏盘子的时候,就会觉得很放松,同时也容易感到满足,这看起来不大可能,但现在有一些专家实际上很赞赏做家务。
某心理学家曾说“简单的日常杂事,比如熨衣服或者给植物浇水,都是对待压力的非药物疗法”,她有很多客户都有心理问题,她建议他们尝试做一些日常杂事,治疗那些心理问题。
“擦窗户的时候”她告诉他们,“想象一下,就当是擦掉生活中让你烦恼的那些琐碎事物,熨衣服时,就当是消除生活中的各种问题”,她还说,家务活能给人带来一种满足感。
嗯En┓是的
我只能这样了 请采纳

图像的表妹对先知默罕默德的Talib(1976.312卡利伊本Abi),以及;1984.504.2伊玛目卡利、女婿对先知默罕默德的儿子,和他的两个烈士,也有Husayn和哈桑apotropaic属性(1984.504.2;55.121.40)。卡利那不可思议的剑(Dhu)成为重大fiqar一个层次和天才对象代

护身符系统不仅盾但指导他们的人;他们的是对象,反映出了神秘的实践。护身符例(15.95.137),镜子(1978.348.2),箱(91.1.538),武器(36.25.1293;36.25.1297),天才衬衫(1998.199)或者标示(1976.312)能够保护一个人或一群人人从邪恶的力量。当一个人面临伦理困境,他所要做的就是咨询兰或这些对象作参考。

这些灌输对象也被当作工具,科学家或规定治疗各种疾病的医师(2004.244a-c)。cAbbasids(r。750-1258的)起到了积极作用知识和科学的传播从罗马世界,和阿拉伯语的医疗和占星翻译文本是整体伊斯兰法院、日常生活。从历史上看,星星和兰也同样的意见几乎对每一个行动和医疗卫生条件、星星和天才对象成为互联,就如申言者的故事中发现的兰充当护身符系统,星星也将引导一个人在他/她的旅程在今生和来生。最后,精心制作的星座,又是一门科学的字母,拆毁了神的名字九十九ilm al-huruf)对他们的个人信件被创造在法庭上预测是否有一个管会堂的是一种吉祥的元年(1998.199;91.1.538)。(有时这些信上可以看到,91.1.538匣子密切合作。在讨论的对象的方式展示科学、魔法和宗教信仰在一起工作,赋予物体和天才的力量和保护个人免受伤害