请高手帮忙翻译,谢谢!

想了很多天,决定还是给您写了这封邮件,因为我一直认为您是一个可以让我说心里话的人。前两天得知因为我资质不够,不能去美国参加培训了。这么多天来,我的心里一直很难受,也感觉这... 想了很多天,决定还是给您写了这封邮件,因为我一直认为您是一个可以让我说心里话的人。
前两天得知因为我资质不够,不能去美国参加培训了。这么多天来,我的心里一直很难受,也感觉这件事对我的打击很大。我真的想给自己找一个说服自己的理由,好让自己好过一点,可我找不到。其实自从您上次告诉我要安排我去美国培训并可以和shang在一起学习语言的时候,我就已经开始在幻想了,幻想自己要如何去了解和学习。幻想自己站在奥购公司的配送仓库里,幻想自己的每一天。可以真正的感觉奥购公司的一切,不用再从每个去过的人那里得到信息和照片。对于其他人来说这只是一次出国的机会或是出国培训的机会,如果真的只是出国的机会,我真的不会在意,可对我来说,他一直是我的一个梦想!是我个人在公司的价值体现。
从我第一次见到您,听您说着关于奥购公司的一切,关于奥购是如何在美国生存,如何发展,如何销售的。奥购公司今天所拥有的一切是怎样做到的。他对我来说是一个谜。而在后面的与奥购接触,更让我对他产生了很多幻想,也让我作为奥购公司进入中国发展的开创团队的第一批成员而感到自豪。我没事的时候总是喜欢看看概念店的照片,回想起我们大家一起建店的过程,回想起我所经历过的一切。回想起您对我说的每一句话,所教会我和鼓励我做的每一件事情。每当和同事或朋友间说起建店过程说起公司时,心里都会产生一种骄傲。而正是因为这种感觉,一直鼓励着我向前,鼓励着我学习。而也正是这种感觉让我不去计较任何事情,愿意为公司做一切自己力所能及的事情。我感觉他就像是我自己的一样,就像我自己的公司一样,而从来没有感觉自己仅仅是一个打工者。
在公司工作和与您相处的这两年里,真的让我学会了很多的东西,也改变了我以前的很多想法和不好的习惯,这些东西会让我受用一生,我真的很感谢您,感谢您对我一次又一次的教导。其实上次看到您给我写的那封长长的邮件,我深深地感到您对我的信任和器重,但我真的想和您说一声,James没有叫您失望,我一直在努力。我没有在一个外资企业的工作经历,其实应该说我从来没有在外打工的经验,但我有独立处理事情和销售的经验。如何承担责任和如何与人沟通,我一直认为那是我的强项,是我在这个社会生存的根本。我愿意去学习,愿意去学习那些我所没有经历过的事物。您对我说过BOB对我来说是一个巨大的资源,我有想过如何从bob身上去学习我所需要的,我也一直当bob是老师,所以我总是在提问题,希望得到一些我所需要的答案,也尽可能去让他了解中国市场,但可能也给了bob一些不好的感觉。
其实跟您相处了这么久,您应该很了解我的,了解我是一个怎样的孩子。我想去学习,我想去做,我也一直相信我能做到。还有我真的想知道我真的不够资格参加公司的培训吗?如果是公司可以不对我进行投资,但我不想我还没有跑就输在了起跑线上。
对不起写了这么长,耽误了您很多的时间,不过通过写信,我还是可以练习我的英语的。
请您放心我在公司工作,就会服从公司的安排,这只是一封私人的邮件,是朋友之间的谈话。

对了,您还欠我一个英文名字!!!
wangmumu1024
(奥购公司不知道,用AG代表了)
想了很多天,决定还是给您写了这封邮件,因为我一直认为您是一个可以让我说心里话的人。
I finally made up me mind to write this mail after hesitating for these days.
After all I believe you would be the one for me to confide in and trust in.
前两天得知因为我资质不够,不能去美国参加培训了。
I've learnt that I couldn't qualify for the training in the US,
这么多天来,我的心里一直很难受,也感觉这件事对我的打击很大。
which have pushed me under suffering and overwhelming.
我真的想给自己找一个说服自己的理由,好让自己好过一点,可我找不到。
How I wish to find a reason to take it easy, which is so hard to do.
其实自从您上次告诉我要安排我去美国培训并可以和shang在一起学习语言的时候,我就已经开始在幻想了,幻想自己要如何去了解和学习。
As a matter of fact, I've been eager for that and imagining the scene when I would get there to learn more about my skills, since you told me about the arrangement of my training in the US and language learning with Shang.
幻想自己站在奥购公司的配送仓库里,幻想自己的每一天。可以真正的感觉奥购公司的一切,不用再从每个去过的人那里得到信息和照片。
I dreamed about the days when I would be in the distribution center of AG, touch and feel the air of AG by my self, instead of getting information and pictures from others who have been there.
对于其他人来说这只是一次出国的机会或是出国培训的机会,如果真的只是出国的机会,我真的不会在意,可对我来说,他一直是我的一个梦想!是我个人在公司的价值体现。
Since it's just an opportunity for overseas training to others, it means totally different to me. It is always one of my dreams and my eager wishes for my value embodiment.
从我第一次见到您,听您说着关于奥购公司的一切,关于奥购是如何在美国生存,如何发展,如何销售的。
From the moment I saw you and heard about everything about AG, including the establishment, the development and the marketing strategies.
奥购公司今天所拥有的一切是怎样做到的。他对我来说是一个谜。
It's always a mystery for me about how AG achieves all it possesses,
而在后面的与奥购接触,更让我对他产生了很多幻想,也让我作为奥购公司进入中国发展的开创团队的第一批成员而感到自豪。
and my ceaseless imagination from more contact with AG even makes me proud of being a group member for the foundation for AG's development in China.
我没事的时候总是喜欢看看概念店的照片,回想起我们大家一起建店的过程,回想起我所经历过的一切。回想起您对我说的每一句话,所教会我和鼓励我做的每一件事情。
Sometimes I would look at the pics of concept store, and come back to the days when we set up the store, which call me up about everything, every word you told me, every advice you offered me, and every couragement you gave me.
每当和同事或朋友间说起建店过程说起公司时,心里都会产生一种骄傲。而正是因为这种感觉,一直鼓励着我向前,鼓励着我学习。
I often come up with a pride when talking about the setting-up and our company, which drives me continuously learning and steping fowards,
而也正是这种感觉让我不去计较任何事情,愿意为公司做一切自己力所能及的事情。
and furthermore makes me generous and willing for contribute to our company.
我感觉他就像是我自己的一样,就像我自己的公司一样,而从来没有感觉自己仅仅是一个打工者。
Many a time I feel as a family member of AG rather than an employee.
在公司工作和与您相处的这两年里,真的让我学会了很多的东西,也改变了我以前的很多想法和不好的习惯,这些东西会让我受用一生,我真的很感谢您,感谢您对我一次又一次的教导。
I have acquired quite a lot and given up many incorret thoughts and habits during these two years with you. All I gained from that will surely affect me in my lifetime. So I'm really appreciate your kindness and great help.
其实上次看到您给我写的那封长长的邮件,我深深地感到您对我的信任和器重,但我真的想和您说一声,James没有叫您失望,我一直在努力。
When I saw your long mail that time, I felt trusted and regard deeply in my heart. And I'd really like to say, never having quit hardworking, James doesn't disappoint you.
我没有在一个外资企业的工作经历,其实应该说我从来没有在外打工的经验,但我有独立处理事情和销售的经验。
Lack in experience in overseas-funded enterprises though there is, I have experience and skills in dealing with issues and selling.
如何承担责任和如何与人沟通,我一直认为那是我的强项,是我在这个社会生存的根本。
What's more, it's always my strength when it comes to responsibility undertaking or
communications.
我愿意去学习,愿意去学习那些我所没有经历过的事物。
And I would like to learn about what I've never experienced.
您对我说过BOB对我来说是一个巨大的资源,我有想过如何从bob身上去学习我所需要的,我也一直当bob是老师,所以我总是在提问题,希望得到一些我所需要的答案,也尽可能去让他了解中国市场,但可能也给了bob一些不好的感觉。
You told me that Bod is a man with a wealth of experience and I should get something I need from him. I tried, and I treated him as my teacher, and as a result is seems like I'm always asking questions and expressing my expcection that he get more knowledge about Chinese market, which, on the other hand, might made him feel a little unpleasant.
其实跟您相处了这么久,您应该很了解我的,了解我是一个怎样的孩子。我想去学习,我想去做,我也一直相信我能做到。
As getting along with you for so long, I believe that you should know what kind of guy I am: I'm desiring to learn and to practise, since I'm confident that I can make it.
还有我真的想知道我真的不够资格参加公司的培训吗?如果是公司可以不对我进行投资,但我不想我还没有跑就输在了起跑线上。
Morevoer, I really wonder whether it is true that I am not qualified for the training. I'm OK with not being invested in, but I indeed unexpect to lose morale at the first battle.
对不起写了这么长,耽误了您很多的时间,不过通过写信,我还是可以练习我的英语的。
So sorry about disturbing you with so much words, which is helpful for my English.
请您放心我在公司工作,就会服从公司的安排,这只是一封私人的邮件,是朋友之间的谈话。
In the end, I promise to you that I will accept and embrace all the arrangement as long as I'm a member in our company. And in regard to this mail, it's just a mail of private as a chat between friends.
对了,您还欠我一个英文名字!!!
By the way, don't forget the English name you owe me!