你快到的时候给我打个电话,我去接你。翻译英文

四季教育17

你快到的时候给我打个电话,我去接你。翻译英文

Call me when you are almost arriving. I will go to pick you up.
(打电话给我,当你几乎快抵达时。我会去接你)

中翻译英:"你能给我打个电话吗

Can you give me a call?
Will you please call me back?

当你到达那里的时候,你最好给我打个电话(ring up) 英文翻译

When you arrive there, you'd better ring me up.

请你到那后给我打个电话好吗?的翻译

请你到那后给我打个电话好吗?
翻译英语:
Give me a call once you arrive there, please.

翻译成英文你出差回来的时候我去接你

你出差回来的时候我去接你
I'll pick you up when you e back from a business trip.
你出差回来的时候我去接你
I'll pick you up when you e back from a business trip.

你可以叫姑姑给我打个电话嘛? 英语翻译

Could you tell my aunt to call me?

请你让李林给我打个电话好吗?英语翻译

请你让李林给我打个电话好吗?
Would you please let Li Lin give me a call?

体的时候去了没时间给我打个电话

如果你是关心别人的话,
这话要亲口对他说,
不然他是听不到的,
而且你说了他会感谢你的。

给我打个电话.用英文怎么说

Call me please.The second number in the telbook.