大家能不能帮我把这些话翻译成文言文,谢啦

1.我知道我这次真的是很过分,但是……我也有苦衷的,不过现在已经没关系了不是吗,你还是不肯原谅我,放心吧,不会再做什么事的,我会祝福你,祝你早日找到一个真正值得去爱的女生... 1.我知道我这次真的是很过分,但是……我也有苦衷的,不过现在已经没关系了不是吗,你还是不肯原谅我,放心吧,不会再做什么事 的,我会祝福你,祝你早日找到一个真正值得去爱的女生。永别。
2.谢谢你原谅了我,和你在一起,我此生无悔,希望我能够陪着你很久很久,放心把,我绝对不会在这个样子的,我爱你。
文言文额……其他语种不要卡
eadyhoo
1.余乃知此次过分至甚,然吾亦有苦衷也。而今已无关矣,非乎哉?汝仍不肯谅吾。安,事无再也。吾祈福于尔,祝早日觅得值爱之女子。永别。
2.谢汝之谅,与尔一起,吾此生无悔,望余能伴君甚久。安也,吾绝无若此般也。吾至爱汝。
lingmunan
1. I know I'm really is very much too much, but... I also have difficulties, but now it's all right, isn't it, you still refused to forgive me, be of good cheer, won't do anything, I'll be blessing you, wishing you soon find a real woman to love girls. Farewell.

2. Thank you forgive me, together with you, I this lifetime without regrets, wish I could be with you for a long time, take courage, I wouldn't be in this way, I love you.
lkLOVEgwb
I love you