英文翻译,要求尽量准确

蒙娜丽莎嘴角微皱,眉宇舒展,脸部则显示出了刚可察觉的微笑。这微笑似乎是从脸上掠过似的,既显示了她内心的激动,又没有失去安详的表情,显露了人物内心深处微妙的心理活动,引人遐... 蒙娜丽莎嘴角微皱,眉宇舒展,脸部则显示出了刚可察觉的微笑。这微笑似乎是从脸上掠过似的,既显示了她内心的激动,又没有失去安详的表情,显露了人物内心深处微妙的心理活动,引人遐想,令人神往。 展开
水晶之恋8393
蒙娜丽莎嘴角微皱,眉宇舒展,脸部则显示出了刚可察觉的微笑。这微笑似乎是从脸上掠过似的,既显示了她内心的激动,又没有失去安详的表情,显露了人物内心深处微妙的心理活动,引人遐想,令人神往。

Mona Lisa, the forehead mouth ruffled stretch, facial displays the just perceptible smile. The smile flits from face, seem to like both showed her inner excited, and without losing unruffled expression, reveal a character inside the subtle psychology activity, fetching daydream, fascinating.

自己翻译的喔!杜绝抄袭哦!

参考资料: 自己翻译的哦

songfangyilan
Mona Lisa mouth Wei Zhou, stretch forehead, face, then showed just perceptible smile. That smile seems to be passing from his face like, not only shows her emotion, and no loss of peaceful expression, revealed subtle inner character of mental activity, the introduction of reverie, fascinating.