英语问题!十万火急!!!!!

请给我仔细讲解一下下面这道题:(1)Atlasthemadeuphishismind()(tell)theteacheraboutit.(2)IdecidethatI()... 请给我仔细讲解一下下面这道题:
(1)At last he made up his his mind ( ) (tell) the teacher about it.
(2)I decide that I ( ) (climb) the mountain with her.
(3)There is always something h( ).
冰封之flyfish
1) to tell (make up one's mind to do something. “下决心做某事” 此乃固定搭配)
2) will climb (decide后面跟的是从句,谓语用将来时表示即将进行的动作)
3) happy (这题条件不全呃,填什么都可以)
孤龙卧潭
1.to tell . made up one's mind to do sth下定决心做某事
2.will climb. 我觉得我会和她一起爬山。要用将来时
3.happy.总会有些高兴的事情。
仵易巧ma
1.to tell 是短语make uo one's mind to do sth.
2.would climb 意思是我决定我要和她一起爬山,爬山的行动还没开始,用would
3.能填的太多了。。。。