谁能帮我翻译一下这几句英文??? 必有重谢! 50

http://v.youku.com/v_show/id_XMTUzNTI4NDc2.html请帮我翻译一下这个视频中所有的话,如果能打出所说的说有英文,我追加50分,或... http://v.youku.com/v_show/id_XMTUzNTI4NDc2.html

请帮我翻译一下这个视频中所有的话, 如果能打出所说的说有英文,我追加50分,或者更高,看看翻译的成果了,谢谢谢谢谢谢!!!
tfcat33
Yes, you can 是的,你能
And more importantly, you can become a millionaire by 40 if you led a ground work in your 20 to do it. 更重要的是, 如果你在20-30这个年龄段打下基础,你就能在40岁前成为百万富翁。
You know, when you right at the college, you may have dates, you focus more in having fun, less on your long term financial prospective. 你知道, 当你上大学的时候, 你可能忙于约会, 更多的精力放在寻欢上, 很少关注未来长期的财务.
I am not saying you should not have that crazy weekend in Las Vegas, but you need to be thinking about where you can position yourself for long term will. 我并不是说你不应该去拉斯维加斯欢度周末, 但是你需要思考你长期的定位。
Gets started in a company 401K and put as much money you can comfortably do from your income , look for that first real estate by , may be go to your parents for the help of the down payments. 从一个401K的公司开始, 从你的收入中存入尽可能的钱, 寻找有价值的地产, 或许你需要寻求你父母的帮助来付分期

You know there are a lot of people have opportunities to do things, eh, they don't do that because they are not just focusing on the long term at that age. 许多的人其实都有机会去做这些事,但是他们没有做, 因为他们在他们这个年纪并没有注意这些问题。
But you need to start sooner or later. And one day you wake up, you will be rich.
但是你需要尽快的开始. 有一天当你醒来, 你就会发现你已经很富有了
气死我了NIA
看不到

不好意思
百度网友f091808
401k帐户是美国於1981年创立的一种延迟纳税的退休金帐户,由於美国政府将相关规定明订在国税条例第401(K)条中,故简称为401(K)计划。

Roth IRA指罗斯个人退休帐户,IRA=Individual Retirement Account,是由参议员William Roth倡议并通过的一种个人退休账户。

CONTRIBUTE REGULARLY :指向规则稳定的生活

INVEST IN REAL ESTATE:投资不动产计划

Chris Palmeri说过:“经过每一次努力,我都学到了很多。从自己及身边人的错误与失败中,我汲取教训。在同我有过来往的成功者们那里,我学习经验。这样,我既体会到了无法承受之恐惧,也感受到了不计其数之希望。更重要的是,这突破了(一个人)时间和精力的极限。”

不好意思,经验有限,只能提供一点参考资料,希望对你的成功有帮助……
Hellboy_Bob
00:03
Can I really become a millionaire by 30?
我真的能在30岁的时候成为一个百万富翁吗?
00:04
Yes, you can!
是的,你可以的!
00:12
And more importantly, you can become a millionaire by 40 if you lay a groundwork in your 20s to do it.
更重要的是,如果你在20岁的时候就打好基础,那你就能在40岁的时候成为一个百万富翁。
00:18
You know, when you're right out of college, eh, you may have debts. You know, you don't have the highest paid job.
你知道的,当你刚刚大学毕业的时候,你可能有些债务,但却没有报酬很高的工作。
00:25
You're focusing more on having fun less than on your longterm financial perspective.
你更多的关注于玩乐而不是你的长期财务计划。
00:34
I'm not saying you shouldn't take that crazy you get on Las vegas, but you need to be thinking about where is it that you can position yourself for longterm wealth.
我不是说你不能豪赌一场,但是你需要设想一下你应该如何自我定位以获得长期财富。
00:37
Well, get started in a company with 401k plan.
从进一家配备401k计划的公司起步。(401k计划是指美国私营企业的一项特殊养老计划)
00:40
Put as much money as you can comfortably do from your income.
从你的收入中存储尽可能多的钱到退休金帐户中。
—————————————————————————————————————————
暂时先这么多吧,有点事先忙着先,有需要再联系我。