百度翻译

DevelopmentandTheory:TheAnglo-Americansystemoflawisanadversarysystem.Itis,inotherword... Development and Theory :The Anglo-American system of law is an adversary system.It is,in other words,a system which arrives at a decision by(1)having each side to a dispite present its best case and(2)then permitting a neutral decision-maker to determine the facts and apply the law in light of the opposing presentations of the two sides.In the criminal case,the opposing parties are the state,representing the victim and the general public,and the defendant.Their legal representatives are the prosecuting attorney and the defense attorney.The neutral finder of fact is usually the jury and the neutral finder of law is the judge,although the judge also will serve as the fact-finder when the jury is waived.

谁来翻译这个啊。谢谢。加分
鸑鷟2020
发展理论:英美法律制度是一种对抗制。是的,换句话说,一个系统,到达一个决定(1)有各方虽然目前最好的情况下,(2)将允许一个中立的决策者确定的事实和法律的两个双方对立的演示光的运用。在刑事案件中,对立的双方是国家,代表受害人和一般公众,与被告人。他们的法定代表人是检察官和辩护律师。事实上中立的陪审团通常是与法律中立的法官,虽然法官还将作为事实查找当陪审团是放弃。
赛巴斯蒂安free
发展理论:英美法律制度是一种对抗制。是的,换句话说,一个系统,到达一个决定(1)有各方虽然目前最好的情况下,(2)将允许一个中立的决策者确定的事实和法律的两个双方对立的演示光的运用。在刑事案件中,对立的双方是国家,代表受害人和一般公众,与被告人。他们的法定代表人是检察官和辩护律师。事实上中立的陪审团通常是与法律中立的法官,虽然法官还将作为事实查找当陪审团是放弃。
爱的梦想2002
发展理论:英美法律制度是一种对抗制。是的,换句话说,一个系统,到达一个决定(1)有各方虽然目前最好的情况下,(2)将允许一个中立的决策者确定的事实和法律的两个双方对立的演示光的运用。在刑事案件中,对立的双方是国家,代表受害人和一般公众,与被告人。他们的法定代表人是检察官和辩护律师。事实上中立的陪审团通常是与法律中立的法官,虽然法官还将作为事实查找当陪审团是放弃。
植物mmm
发展理论:英美法律制度是一种对抗制。是的,换句话说,一个系统,到达一个决定(1)有各方虽然目前最好的情况下,(2)将允许一个中立的决策者确定的事实和法律的两个双方对立的演示光的运用。在刑事案件中,对立的双方是国家,代表受害人和一般公众,与被告人。他们的法定代表人是检察官和辩护律师。事实上中立的陪审团通常是与法律中立的法官,虽然法官还将作为事实查找当陪审团是放弃。