翻译英语短文 电脑翻译绝不采纳

Manylargecitiesarenotsobeautiful.Thereisalotoftrashinthestreets.__1__,someofthemcanbe... Many large cities are not so beautiful. There is a lot of trash in the streets. __1__, some of them can be useful. If people want to __2_ the problem, they should do it right now. They must work __3_ of making use of garbage. In this way, some good things will not be thrown away __4__ waste. When a car __5_ too old, it may not run any more. But the metal thar car was made of is __6__ good. We can use it to make something else. When a bottle is __7__ ,it is thrown away. But bottle glass can be made into sand and used to __8_ streets. Garbage from __9__ can be changed into fertilizer(肥料). It is cheap and __10__. Garbage can also be used to make __11__ blocks. These blocks are __12__ with concrete(混凝土) to form(形成) special bricks. Now, more and more machines are designed __13___ that. Some day, people will watch films in a beautiful __14___ which is built out of garbage. Besides, in the future, buildings, roads, and cities maybe made __15___ garbage. But so far, building beautiful cities out of garbage is only a dream. 展开
一剑出血

很多大城市都不那么美丽。街道上有很多垃圾。不过,有些垃圾可能是有用的。如果人们想要解决这个问题,就应当立即着手解决。他们必须让这些垃圾派上用场。这样,有些好东西就不会被当做垃圾白白扔掉了。当汽车用得太久,可能就不能再上路了。但是制造汽车所用的金属仍然质地良好。我们可以用这些金属来制造别的东西。当瓶子用光后,就被丢掉了。但是瓶子的玻璃可以研碎成颗粒用于填埋街道。食品垃圾可以转换成肥料。这样的肥料既便宜又环保。垃圾还可以用来制造成垃圾块。这些垃圾块浇灌混凝土之后可以形成特殊的砖头。现在,越来越多的机器被设计用来干这个。也许某天,人们可以在美丽的电影院中看电影,而电影就是垃圾制成的。此外,将来的建筑、街道、城市可能也都是由垃圾制成的。但是目前为止,用垃圾建造美丽城市也只是个梦想而已。
菜菜吖丶
许多大城市不美丽。有很多垃圾在街道上。1 它们中的有些可以有用。如果人们想要2问题,他们需要现在开始做。他们必须做一些工作来3使用垃圾。用这种方法,一些好东西不会被扔掉4浪费。当汽车用得太久,可能就不能再上路了。但是制造汽车所用的金属仍然质地良好。我们可以用这些金属来制造别的东西。当瓶子用光后,就被丢掉了。但是瓶子的玻璃可以研碎成颗粒用于填埋街道。食品垃圾可以转换成肥料。这样的肥料既便宜又环保。垃圾还可以用来制造成垃圾块。这些垃圾块浇灌混凝土之后可以形成特殊的砖头。现在,越来越多的机器被设计用来干这个。也许某天,人们可以在美丽的电影院中看电影,而电影就是垃圾制成的。此外,将来的建筑、街道、城市可能也都是由垃圾制成的。但是目前为止,用垃圾建造美丽城市也只是个梦想而已。
第一磨叽
你是要做完形填空吧,这么多空翻不了啊,把整个题发上给你做了吧。
追问
请无视空格,亲。话说网上貌似有答案。但是我只要翻译的。有空的就让他空那把。加个括号得了。