全文翻译 求高手解答 高悬赏 在线等

IfyoutravelinsomeareainIndia,you’llbeluckyenoughtobewaitedonbyspecialguides―monkeys.D...   If you travel in some area in India, you’ll be lucky enough to be waited on by special guides―monkeys. Dressed in waistcoats(背心),these monkeys are always ready to serve you. Hungry, you only need to point to your own stomach and they’ll lead you to the nearest restaurant. Thirsty, the monkeys will lead you to a bar. Tired, you put both of your hands behind your head and the monkeys will take you to the nearest hotel. Don’t feel puzzled(困惑) when they put out their hairy hands to you after the service is done. They are just asking for a little money as a tip. After that, they wave their hands as if they are saying goodbye to you.
  Believe it or not, the little guides are from the school for monkeys in India, where they were trained for one year to get their “diplomas”(文凭). They are not the only monkey students in the world. Some are being trained as nurses in an American medical college. These monkeys are about to look after patients(病人) and help them with housework after school.
  A three-year-old monkey named Helen has learned to turn on and off the lights, play a recorder and open doors and windows when he is told to. In the tropical(热带的) Malaysia where coconut trees reach high up to the sky, monkeys would climb to the top and pick the coconuts as ordered. Once the job is done, they would rush to their master, hoping to get some wild fruits as a reward.
一剑出血

在印度的某些地区旅游时,你可能会很幸运地得到特殊向导的服务——猴子。这些猴子身着背心,并且时刻准备为你提供服务。如果你饿了,你只需指着自己的肚子,猴子向导就会带你去最近的饭馆;如果你渴了,猴子向导就会带你去酒吧;如果你累了,你用两只手抱着后脑,猴子向导就会带你去最近的酒店。给你带路之后,如果猴子向导向你伸出毛茸茸的手,你不必感到疑惑——它们只是向你索要一点儿小费。给了小费之后,它们会向你挥挥手,好似跟你告别。

信不信由你,这些小小向导都是出自印度的猴子学校。在猴子学校里,它们会受训一年才能拿到“文凭”。它们并非世界上唯一的猴子学生。在美国的医科院校里,有些猴子经训练充当护工。这些猴子在毕业后将会照顾病人并帮忙做家务。

有只名叫海伦的三岁猴子已经学会按照(主人的命令)开关电灯、操作录像机以及开门开窗。在热带国家马来西亚,那里的椰子树直攀天际,而猴子们则会根据主人的命令爬到树顶并摘下椰子。一旦工作完成,猴子工人就会冲到主人身边,冀望于获得些野果作为奖励。
brwx521
如果你在印度的一些地区旅行,你会很幸运地通过特殊的导游猴子来侍候。身着背心(背心) ,这些猴子随时准备为您服务。饿了,你只需要指向自己的肚子,他们会带你到最近的餐厅。渴了,猴子会带你到一个酒吧。累了,你把你的双手放在头后和猴子将带你到最近的酒店。不要感到疑惑(困惑),当他们把他们的毛茸茸的手,你的服务已经完成。他们只是要求一点钱作为小费。之后,他们挥舞着双手,好像他们正告别你。
信不信由你,小导游是从在印度的学校猴子,他们在那里训练了一年得到他们的“文凭” (文凭) 。他们不是唯一的猴子的学生在世界上。一些正在接受培训,为在美国的医学院护士。这些猴子是要照顾病人(病人)后,帮助他们放学后做家务。
一个三十岁的猴子叫海伦学会了打开和关闭灯光,起到记录和打开门窗时,他被告知。在热带(热带的) ,其中马来西亚的椰子树高可达天空,猴子会爬到顶端,并挑选椰子为有序。一旦任务完成,他们会急于自己的主人,希望能得到一些野果作为奖励。
张紫冉123
如果你在印度一些地区旅行,你会有幸被特殊guides-monkeys伺候。穿着马甲(背心),这些猴子总是准备好了为你服务。饿了,你只需要指向自己的胃,他们会引导你到最近的餐馆。渴了,猴子们会使你一间酒吧。累了,你把你的手在你的头后,猴子将带你到最近的酒店。不要感到困惑(困惑)后当他们伸出毛茸茸的手给你服务。他们只是要求一点钱作为小费。之后,他们挥手,好像对你说再见。信不信由你,这个小指南是学校的猴子在印度,在那里他们训练了一年获得“文凭”(文凭)。他们并不是唯一的猴子学生。有些正在训练的护士在一个美国医学院。这些猴子是要照顾病人(病人),帮助他们放学后做家务。一个三岁的猴子名叫海伦学会了打开和关闭灯光,发挥录音机和他告诉时打开门窗。在热带(热带的)马来西亚椰树达到高的天空,猴子爬到顶部和会选择命令的椰子。一旦工作完成,他们会冲他们的主人,希望得到一些野生水果作为奖励。
柿谷
如果你旅行在印度的一些地区,你将有幸可以在特殊的指导―猴子。穿着背心(背心),这些猴子是随时为您服务。饿了,你只需要一点自己的肚子,他们会带你到最近的餐馆。渴了,猴子会带你到一个酒吧。累了,你把你的手在你的头后面,猴子会把你带到最近的酒店。不要感到困惑(困惑)时,他们把他们的毛手后给你的服务了。他们只要求一点钱作为小费。之后,他们挥手,如果他们对你说再见。
信不信由你,小导游是从猴子学校在印度,他们在那里为一年的训练,让他们的“文凭”(文凭)。他们是不是世界上唯一的猴子的学生。有些是被训练成在美国医学院的护士。这些猴子要照顾病人(病人)和帮助他们做家务,放学后。
一个三岁的猴子名叫海伦学会了如何打开和关闭灯光,播放录音机开门窗,当他被告知。在热带(热带的)马来西亚椰子树达到高到天空,猴子会爬到山顶摘椰子的命令。一旦工作完成,他们会冲到他们的主人,希望能得到一些野生水果作为奖励。

如果你旅行在印度的一些地区,你将有幸可以在特殊的指导―猴子。穿着背心(背心),这些猴子是随时为您服务。饿了,你只需要一点自己的肚子,他们会带你到最近的餐馆。渴了,猴子会带你到一个酒吧。累了,你把你的手在你的头后面,猴子会把你带到最近的酒店。不要感到困惑(困惑)时,他们把他们的毛手后给你的服务了。他们只要求一点钱作为小费。之后,他们挥手,如果他们对你说再见。Believe it or not, the little guides are from the school for monkeys in India, where they were trained for one year to get their “diplomas”(文凭). They are not the only monkey students in the world. Some are being trained as nurses in an American medical college. These monkeys are about to look after patients(病人) and help them with housework after school.信不信由你,小导游是从猴子学校在印度,他们在那里为一年的训练,让他们的“文凭”(文凭)。他们是不是世界上唯一的猴子的学生。有些是被训练成在美国医学院的护士。这些猴子要照顾病人(病人)和帮助他们做家务,放学后。A three-year-old monkey named Helen has learned to turn on and off the lights, play a recorder and open doors and windows when he is told to. In the tropical(热带的) Malaysia where coconut trees reach high up to the sky, monkeys would climb to the top and pick the coconuts as ordered. Once the job is done, they would rush to their master, hoping to get some wild fruits as a reward一个三岁的猴子名叫海伦学会了如何打开和关闭灯光,播放录音机开门窗,当他被告知。在热带(热带的)马来西亚椰子树达到高到天空,猴子会爬到山顶摘椰子的命令。一旦工作完成,他们会冲到他们的主人,希望能得到一些野生水果作为奖励
李东燊110
如果你旅行在印度的一些地区,你将有幸可以在特殊的指导―猴子。穿着背心(背心),这些猴子是随时为您服务。饿了,你只需要一点自己的肚子,他们会带你到最近的餐馆。渴了,猴子会带你到一个酒吧。累了,你把你的手在你的头后面,猴子会把你带到最近的酒店。不要感到困惑(困惑)时,他们把他们的毛手后给你的服务了。他们只要求一点钱作为小费。之后,他们挥手,如果他们对你说再见。

Believe
it or not, the little guides are from the school for monkeys in India, where
they were trained for one year to get their “diplomas”(文凭). They are not the
only monkey students in the world. Some are being trained as nurses in an
American medical college. These monkeys are about to look after patients(病人) and
help them with housework after school.

信不信由你,小导游是从猴子学校在印度,他们在那里为一年的训练,让他们的“文凭”(文凭)。他们是不是世界上唯一的猴子的学生。有些是被训练成在美国医学院的护士。这些猴子要照顾病人(病人)和帮助他们做家务,放学后。

A
three-year-old monkey named Helen has learned to turn on and off the lights,
play a recorder and open doors and windows when he is told to. In the
tropical(热带的) Malaysia where coconut trees reach high up to the sky, monkeys
would climb to the top and pick the coconuts as ordered. Once the job is done,
they would rush to their master, hoping to get some wild fruits as a reward

一个三岁的猴子名叫海伦学会了如何打开和关闭灯光,播放录音机开门窗,当他被告知。在热带(热带的)马来西亚椰子树达到高到天空,猴子会爬到山顶摘椰子的命令。一旦工作完成,他们会冲到他们的主人,希望能得到一些野生水果作为奖励