帮我翻译一下这段话

IbelievethesunshouldneversetuponanargumentIbelieveweplaceourhappinessinotherpeople'sh... I believe the sun should never set upon an argument
I believe we place our happiness in other people's hands
I believe that junk food tastes so good because it's bad for you
I believe your parents did the best job they knew how to do
I believe that beauty magazines promote low self esteem
I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

I believe in Karma what you give is what you get returned
I believe you can't appreciate real love until you've been burned
I believe the grass is no more greener on the other side
I believe you don't know what you've got until you say goodbye

I believe you can't control or choose your sexuality
I believe that trust is more important than monogamy
I believe your most attractive features are your heart and soul
I believe that family is worth more than money or gold
I believe the struggle for financial freedom is unfair
I believe the only ones who disagree are ***aires
我相信太阳从来不会为了什么事情而争论
我相信我们把自己的幸福交到了别人
手中
我相信垃圾食物好吃是因为它们对我
们健康有害
我相信父母对我们已经尽心尽力了
我相信美丽杂志是在倡导低自尊。
我相信当我独自一人时还是有人在爱
着我
我相信因果报应所以你付出才会有回

我相信你不会感受到真爱直到你被爱
情的火焰烧的遍体鳞伤
我相信你不能控制或者选择你的性别
我相信夫妻间的信任比一夫一妻制度
更加重要
我相信你最吸引人的是你的心灵
我相信家庭比金钱更有价值
我相信为财政自由奋斗是不公平的
我相信只有那些说不同意的人才是富

我相信因果报应所以你付出才会有回

我相信你不会感受到真爱直到你被爱
情的火焰烧的遍体鳞伤(这两句重复
了)
我相信另一边的草总是长的更绿
我相信你不会知道你已经拥有的东西
直到当你失去他们
我相信宽恕是导致你不幸福的原因
我相信结婚之喜远远超越了洞房花烛
我相信上帝不会认同电视传教士
我相信生命的终结可以让爱情永恒
我相信因果报应所以你付出才会有回

我相信你不会感受到真爱直到你被爱
情的火焰烧的遍体鳞伤
我相信另一边的草总是长的更绿
我相信你不会知道你已经拥有的东西
直到当你失去他们(这四句又重复了
zjr668668
相信太阳永远不应该建立在争论

我相信我们把快乐在其他人民的手中

我相信垃圾食品味道这么好,因为它对你不好

我认为你的父母却一份最好的工作,他们就知道如何做

我相信美容杂志促进低自尊

我相信我是爱当我完全被独自一人

我相信缘分付出的是你能得到什么回来了

我相信你无法欣赏真爱直到你受过伤

我相信草是另一边的绿

我相信你不知道你得到了什么,直到你说再见

我相信你无法控制或选择你的性能力一样

我相信信任更重要的是一夫一妻制

我认为你的最具有吸引力的特征是你们的心和灵魂

我相信家庭比金钱更有价值和金更重要

我相信争取财务自由是不公平的

我相信唯一不同意是* * *的来往
百度网友b8c731f
I believe the sun should never set upon argument 我认定太阳绝不会开口争论
I believe we place our happiness in other peoples hands 我认定我们把快乐放在别人的手上

I believe that junk food tastes so good because its bad for you 我认定零食之所以好吃只因它损害身体
I believe your parents did the best job they knew how to do 我认定你的父母正尽他们最大的努力去工作
I believe that beauty magazines promote low esteem 我认定美丽的杂志只发表低俗的崇拜
I believe I am loved when I am completely by myself alone 我认定我孤独的时候我最渴望爱

I believe in Karma what you give is what you get returned 我认定因果报应善有善因恶有恶果
I believe you cant appreciate real love you have been burned 我认定当你受伤之后你不相信真爱
I believe the grass is no more greener on the other side 我认定没有地方再比这里的草坪更美
I believe you dont know that you have got until you say goodbye 我认定你不懂珍惜直到它永远离去

I believe you cant control or choose your sexuality 我认定你无法控制掌握你的性欲
I believe that trust is more important than monogamy 我认定信赖比婚姻更可靠
I believe your most attractive features are your heart and soul 我认定你最美的地方是你的身心和灵魂
I believe that family is worth more than money or gold 我认定家庭比金银财宝更重要
I believe the struggle roe financial freedom is unfair 我认定人人都为金钱奔波这样不公平
I believe the only ones who disagree are millonaires 我认定只有百万富翁对此毫不同意
伊莱不是艾利
我相信太阳不能设置参数时
我相信我们把在其他人手里的幸福
我认为,垃圾食品的味道那么好,因为这对你不好
我相信你的父母做了最好的工作,他们知道该怎么做
我相信,美容杂志,促进低自尊
我相信我的爱当我独自一人

我相信因果报应你给的就是你得到返回
我相信你欣赏不了真正的爱情,直到你被烧毁
我相信草不再是在另一边的绿
我相信你不知道你有什么,直到你说再见

我相信你无法控制或选择你的性感
我相信,信任是最重要的一夫一妻制
我相信你最吸引人的特点是你的心脏和灵魂
我认为,家庭是比金钱或黄金的价值更
我相信财务自由的斗争是不公平的
我相信,谁不同意,仅仅是***布宜诺斯艾利斯