t.A.T.U.的All About Us这首歌的歌词的中文意思是什么?

超级喜欢这首歌,超级喜欢她们,麻烦如果可以的话,她们的资料也一起给我.鞠躬90度..!!... 超级喜欢这首歌, 超级喜欢她们, 麻烦如果可以的话, 她们的资料也一起给我. 鞠躬90度..!! 展开
ijNA4rh
All About Us 我們跟全世界 They 他們 Say 說 Don#t 別再 Trust 相信 You 你 Me 我 We 我們 Us 二人 So we#ll 所以我們 Fall 墜落 We 如果這是 Must 注定 cause it#s you 因為你 me 因為我 and it#s all about 這是我們 It#s all about 這是我們 It#s all about us all about us 我們跟全世界 It#s all about all about us 我們跟全世界 All about us 我們跟全世界 And that#s the thing that they can#t touch 我們的禁忌沒人可以干涉 Cause you know ah ah 你知道的 啊 It#s all about us all about us 我們跟全世界 It#s all about all about us 我們跟全世界 All about us 我們跟全世界 We#ll run away if we must 我們亡命天涯 命該如此 Cause you know ah ah 你知道的 啊 It#s all about us 我們跟全世界 It#s all about us 我們跟全世界 In you I can trust 全世界我只相信你 It#s all about us 我們跟全世界 If 如果 They 他們 Hurt 傷害 You 你 They 他們 Hurt 傷害 Me 我 Too 沒差 So 所以 We#ll 我們 Rise 起身 Up 反擊 Won#t stop 絕不退縮 And it#s all about 這是我們 It#s all about 這是我們 They don#t know they can#t see 他們不會知道他們不會理解 Who we are 我們兩個人 Fear is the enemy hold on tight 恐懼是我們敵人堅持到底 Hold on to me 緊抓住我 Cause tonight /It#s all about us今晚就要毀滅 /我們跟全世界