假如你是中国旅行社的导游,将要带领一批加拿大朋友游览北京。请你用英语写一篇北京游览景点的简要介绍。

内容包括:1.北京是一座历史悠久的古都;2.长城,颐和园等名胜古迹十分著名;3.奥运会的“鸟巢”和密云水库也是不可错过的好景点。作文要求:1.不得在作文中出现学校真是的名... 内容包括:
1.北京是一座历史悠久的古都;
2.长城,颐和园等名胜古迹十分著名;
3.奥运会的“鸟巢”和密云水库也是不可错过的好景点。
作文要求:
1.不得在作文中出现学校真是的名称。
2.语句连贯,词数80个左右。
Decadantˉ瞳e1d
Hello, I am this time guide.
We now where is the capital of China, Beijing. Beijing is a long history of the ancient capital, it has a lot of the ancients left by wisdom. The Great Wall, the Summer Palace, etc is very famous scenic spots and historical sites will be here. As for 2008 Olympic Games was held in here. I suggest that we go to visit the Great Wall, the Summer Palace, etc famous monuments. Of course, the bird's nest and miyun reservoir is also can't miss it. Hope everybody can happy journey in this.

中文对照:
大家好,我是这一次的导游。
我们现在所在的地方是中国的首都——北京。北京是一座历史悠久的古都,它拥有着许多古人所留下的智慧。长城、颐和园等十分著名的名胜古迹就在这里。像08年的奥运会就是在此地举办的。我建议大家去参观长城、颐和园等著名古迹。当然,奥运会的鸟巢和密云水库也是不可以错过的。希望大家此次旅途可以愉快。
你我的荼靡
ladies and gentlemen
Wecome to Beijing,it is a long history of the ancient capital
There are places of interest have The Great Wall ,The Summer Palace and so on
The the bird’s nest of Olympic and miyun reservoir is wonderful spots
I hope you can enjoy yourselves in Beijing

o()^))o唉 毕业两三年都没用过了,就这样吧,马马虎虎的
匿名用户
huhhjhhyghfhghytryghgtyytftftfhhdrgfgfyhvgddgfgfgfthfdrdgftfggfdfgftfgfffdbhshshajfhkhskudjkajhkjshhfkajhkahfjkafhkajfhafhehjaduygu;ojie;yfcbhhiwdubvnjuiebhJyu;gwlyhSDSDSJYJYJferfsgdfdfggdgfggggrrra

参考资料: rlyh