求这篇的全文翻译!

蜉蝣2014小虫
英国的滚奶酪大赛
说奶酪,吃奶酪和追逐奶酪!
欢迎来到一年一度在英国库珀山举行的“滚奶酪和唤醒”世界!
这是一个可以追溯到至少两个世纪前的传统,活动在每年5月的最后一个星期一举行。今年的活动适逢在5月25日,在那日,一群大无畏的选手云集,沿着陡峭不平的库珀山,追逐一个重8磅(3.5千克)的圆形双格洛斯特奶酪球,山坡有些部份的倾斜度达到1比1。当然,他们这样做是故意的,为了好玩,争取把奶酪球捧回家的权利,好能炫耀一番。追逐奶酪的速度可达时速70英里(112米),有如飞下山。假如你是最快下山的一位,你就赢了。

~~~~~~纯人手翻译,欢迎采纳~~~~~~

原文如下:

Cheese Rolling and Wake in England
SAY cheese, eat cheese, and chase cheese, too!
Welcome to the world of the annual Cooper's Hill Cheese Rolling and Wake in England!
A tradition that dates back at least two centuries, the event is held every year on the last Monday in May. This year the event falls on May 25. On that day, groups of fearless racers get together to chase an 8 pound (3.5 kg) round Double Gloucester cheese down the steep and uneven Cooper's Hill, with a 1:1 gradient in some sections. They do it on purpose, for fun, for bragging rights, and, of course, to take home the cheese —which can reach speeds of up to 70 miles (112 meters) per, hour, flying down the hill. If you're the first one hill, you win it.
猎户座的银河
自己作业自己做
兰陵微渡
下载个有道英语,,或一句一句直接输入百度翻译。