英语翻译,请帮忙

1.Hismovingtothecityisanattempttomoveawayfromthenaturalworldandbecomeathing,amachine.... 1.His moving to the city is an attempt to move away from the natural world and become a thing, a machine.

2.Near the end of her life she said, "I'm a born Catholic, and death has always been brother to my imagination."

3.If you know who you are, you can go anywhere."

4.Flannery also did not talk about herself. But in her writing a silent and distant anger explodes from the quiet surface of her stories. Some see her as a Roman Catholic religious writer. They see her anger as the search to save her moral being through her belief in Jesus Christ.
bueryouxi
他想城市的迈进就是为了远离自然社会,变成一个东西,一个机器。
她的生命尽头她说:我是个天生的天主教徒,死亡总是打扰我的想象。(你是想打bother吧)
知己知彼 百战不殆
Flannery也从不谈论她自己。但是在他沉默和距离感的愤怒暴露了她平静表面下的故事。有些人认为她是天主教的作家。他们把她的愤怒看做成她在对耶稣的信念中找寻拯救她精神。
百度网友6302f34
1,他搬到城市的举动是一个远离自然世界的尝试,并会因此变为一个物体,甚至一台机器。
2,在生命的终结,她说道:“我生来就是一个天主教徒,并且到死也会在我想象中和他们成为兄弟。”
3,自知者走遍天下,自妄者寸步难行。
4,Flannery也没有谈关于自己的事情。但在她所写的故事中呈现了一个在安静表面下寂静并遥远的悲愤的爆发。有人视她为罗马天主教虔诚的作家。他们视她的愤怒为通过信仰耶稣而去拯救她道德存在的一种探究。
仗剑天涯的歌咏者
手工翻译的,如下:
1。 他搬到城市的企图是试图离开自然界,去变成一个东西,一台机器。

2。 在她生命的尽头她说,“我天生是一个天主教徒,死亡一直在我的想象中徜徉。”

3。 如果你知道你是谁,你就能无所不达。”

4。 弗兰纳雷也没有谈论她自己。 但是在她的写作中,沉静而遥远的愤怒在故事的表层上喷发着。 一些人认为她是一个罗马天主教的宗教的作家。 他们把她的怒气看作是她在努力寻求让耶稣基督信仰拯救她的道德良知的一种方式。