翻译一道英语数学题,关于图形的的体积的。

acircularswimmingpoolhasaradiusof2.8mandis2mdeep.thepoolisfilledtoadepthof15cmfromthe... a circular swimming pool has a radius of 2.8m and is 2m deep.
the pool is filled to a depth of 15cm from the top.

1.calculate the volume of water in the pool
2.if water costs 98 cents per kilolitre,find the cost of filling the pool.
再做出来 T ^ T
mellowyxy
一个圆形的游泳池(也就是一个圆柱体,括号里面不是原文,补充的),半径为2.8米,深为2米。
现在这个池子装上了水,还差15厘米就要装满了。

1.计算游泳池中水的体积。
2.如果水的价格是每1000升98美分,求出装满这个泳池要花的钱。
qiqisi
一个圆形游泳池,半径为2.8米,2米深;池子顶部到水面为15厘米
1. 计算池子中水的容量
2如果每公升水花费98美分,求池子中水的费用。