求大神翻译!!! 20

要解体成分子的人
Hi,Tom,your mother is in our hands. You
should join our swim club and save your mother. If you don't come hare. We will
fuck her and kill her.

嗨,汤姆,你的母亲是在我们的手中。你应该加入我们的游泳俱乐部和保存您的母亲。如果你没有兔子来。我们将操她,杀了她。

You must rember one thing. Lorning the
swim club is only one way to save your mother.

你必须记得一件事。孤独的游泳俱乐部只有一种拯救你的母亲。
匿名用户
你好 汤姆。你的妈妈在我们手里。你应该加入我们的游泳俱乐部,来救回你的妈妈。如果你不来的话,我们就会qiangjian她并且杀死她。
你必须记住一件事,参加我们的游泳俱乐部,是你救她的唯一办法。
湖南写邦科技有限公司
致力于为用户创建一个智能的知识空间,辅助人脑快捷、高效地完成:海量数据记忆存储、有效数据提取分析等客观性工作。目前实施的项目PaperTime论文检测
他们发誓,他们是不礼貌和侵略性的,有意为两岁,完全自私。 所有他们隐藏的沮丧,失望和嫉妒...
紫竹侠♂9b77
原文:Welcome to a new world of visionary mobility. Mobility that will change the way we live and move in our cities, with pure progressive shapes to fascinate us, with lightning performance to excite us, with intelligent applications and services to help us relax. Welcome to a new world of visionary mobility, where electric cars are fun to drive and reflect responsibility, with super light and super strong carbon fibers set new standards and range in safety and where sustainability extents to all areas of our lives. It's time to start a new way of thinking.
BMWi-born electric.
翻译:
欢迎来到一个新的世界的富有远见的机动性。流动,将改变我们的生活方式和行动在我们的城市,与纯进步的形状来吸引我们,激励我们,雷电性能和智能应用和服务来帮助我们放松。欢迎来到一个新的世界的富有远见的机动性,电动汽车的驾驶乐趣和反映的责任,具有超强的光和超强碳纤维设置新标准和范围在安全,可持续性扩展我们生活的所有区域。是时候开启一个新的思维方式。
BMWi-born电。

望采纳,希望对你有帮助!!!谢谢!