求帮忙翻译一些内容

任学生干部获先进工作者、任团总支学生会勤工助学部副部长、学生暑期“三下乡”社会实践获先进个人、新生军训获优秀学员、... 任学生干部获先进工作者、
任团总支学生会勤工助学部副部长、
学生暑期“三下乡”社会实践获先进个人、
新生军训获优秀学员、
卧虎藏龙chips
知道合伙人教育行家
毕业于某初中专业

正确翻译为:
Student cadres to obtain advanced workers、
As the Youth League student union work study department vice minister、
Students have three rural social practice to obtain advanced individuals in summer vacation、
New military training to get outstanding students.
来自:求助得到的回答
翻译达人
翻译达人(www.fanyidaren.com)顺应时代的发展,采取用互联网+翻译的模式,致力于打造一个为客户提供翻译服务的专业翻译平台,将翻译资源进行有效整合,让客户不再为找翻译而烦恼。
Student cadres for advanced workers,
Vice minister in study department of Youth League student union,
Advanced individuals in Student summer three rural social practice,
New military training for outstanding students,