下列句子如何翻译成英文?

1.这所学校师资力量强,教学质量好,环境优美,最主要的是这个专业非常适合我。2.我喜欢数字和钱,因此我对会计感兴趣,而且这个专业在中国非常好找工作。... 1.这所学校师资力量强,教学质量好,环境优美,最主要的是这个专业非常适合我。 2.我喜欢数字和钱,因此我对会计感兴趣,而且这个专业在中国非常好找工作。 展开
百度网友dfa24e5635
1。这所学校师资力量强,教学质量好,环境优美,最主要的是这个专业非常适合我。
--------- This school has excellent faculty and good teaching and learning qualities with a good envirinment, and, among other things , the major here agrees with me.
2。我喜欢数字和钱,因此我对会计感兴趣,而且这个专业在中国非常好找工作
--------- I like numbers and money, and therefore I'm quite interested in accountancy. as you know, my major can easily fit into the Chinese working environment.