几句英语翻译一下 10

机票是我们公司帮玛丽订吗?另外航班您想订哪个时间的?附件有图片您可以参考一下,您确定的了话我再去预定。(不要机翻的,谢谢)... 机票是我们公司帮玛丽订吗?另外航班您想订哪个时间的?附件有图片您可以参考一下,您确定的了话我再去预定。(不要机翻的,谢谢) 展开
喜德雅思
Will my company help Mary arrange a flight ticket and which flight does meet her time scheme ? Here is a current available timetable for her to select and let us know when this departure time is decided.

中国人说话因为中文句型只有"主谓宾"结构,所以一般是一个意思一句话,这个意思说完了就新开一句话,但是英文句型比中文多出5种,衍生的子句型更是达到20种以上。所以很多时候,不需要像中文一样,一个意思信息表达完,就必须新开另一句话。

"机票是我们公司帮玛丽订吗?另外航班您想订哪个时间的?" 这部分的翻译我使用了"英文并列句"。

"附件有图片您可以参考一下,您确定的了话我再去预定。" 这里也是使用了"英文并列句型"

help, let 是英文中的使役动词,一般除了紧跟的"宾语"之外,经常还会跟一个"宾语补足语"(object complement)
艾米爱翻译

Shall we book the ticket for Mary? Which flight would you like? Attached is a flight schedule for your reference. I will book it after you decide on the flight.
百度网友0ade561
Does our company book the ticket for Mary? And when would you like to book the flight? Attached is the picture for your reference. If you are sure, I will book it.
不是陈平安

1.Did our office book a flight ticket for Mary ?(动作已完成,用过去或完成时会比较好,看实时语境)2.Which flight class would you prefer to ?3.Here's a chart with the attachment for your reference. 4.I will book the flight ticket if you confirm that.
追答
哈哈,第二句多了一个class!
Tyreek射手
翻译如下:
机票是我们公司帮玛丽订吗?
Is the ticket booked for Mary by our company?
另外航班您想订哪个时间的?
What time would you like to book another flight?
附件有图片您可以参考一下,您确定的了话我再去预定。
Attached are pictures for you to refer to. If you confirm, I'll reserve them again.