求英文翻译!

MattRippy,isanAmericanactor,borninHouston,Texas.Heismostknownforhisroleasthe'real'Cap... Matt Rippy, is an American actor, born in Houston, Texas. He is most known for his role as the 'real' Captain Jack Harkness in Torchwood in 2006. He also appears in the films Day of the Dead and Boogeyman 3.

In 1994, Rippy moved to England and was a member of the theatre group the Reduced Shakespeare Company.

In a recent television appearance, Rippy portrayed the namesake of Jack Harkness of Torchwood in the first series' twelfth episode Captain Jack Harkness. In the episode, Captain Jack (Rippy) was a young American volunteer serving as an RAF Group Captain stationed in Cardiff. He was in a heterosexual relationship, and was eventually revealed to be attracted to Torchwood's Jack, who after an unfortunate "temporal shift", landed in 1941 during the height of the Cardiff blitz.

Matt Rippy also starred in the fourth series of Ultimate Force, in the final episode, "Slow Bomb".

He appeared in an episode of the BBC's Bonekickers on 29 July 2008. He appeared in episode 4, "The Cradle of Civilisation" as an illegal looter of Babylonian artefacts.

In 2008 Rippy appeared in The Dark Knight, as the first mate aboard a hostage ship of convicts , as a newscaster in "Hellboy II: The Golden Army", and in a brief cameo role in "Penelope (2008 film)" starring Christina Ricci.
雨后的明眸CC
马特.里皮,美国演员,出生在美国德克萨斯州休斯顿市。他最为人所熟知的作品是出演2006年 “火炬木”(Torchwood)中的杰克上校。此外,他也在电影Day of the Dead and Boogeyman 3有也有过演出。
1994年,里皮移居英格兰,成为莎士比亚剧院集团中的一员。
在最近的播放电视剧集“火炬木”当中(火炬木共有12季),里皮参演了第一季,扮演了杰克上校。在第一季中,杰克上校的身份是服役于总部位于英国卡地夫的英国皇家空军的美国志愿军。杰克一是个异性恋者。1941年,卡地夫爆发了一次大规模空袭,杰经历了一次“时间旅行”,阴错阳差的成为了“火炬木小组”成员。
里皮也主演了《极限武力》(ultimate force)的第四季,也是最后一季:慢速炸弹(Slow Bomb)。
此外,他也出现在了BBC剧集“骨迹寻真”(Bonekickers)中的第四季“文明的摇篮”(The Cradle of Civilisation)中,他出演的剧集于2008年7月29日播出。他扮演了一个掠夺巴比伦文物的强盗。
2008年,里皮出演了“蝙蝠侠前传2:黑暗骑士”(The Dark Knight),扮演押送囚犯的船只的大副;扮演“地狱男爵2:黄金军团”(Hellboy II: The Golden Army")中的一个新闻播音员;在2008年上映的由克里斯蒂娜.里奇主演的电影“佩内洛普”客串了一个角色。
yeping0311
马特里皮,是美国演员,在休斯敦,得克萨斯州出生。他是最出名的为'真正的'杰克船长于2006年在托奇伍德哈克尼斯的作用。他还出现在死亡和柏拉图:3部电影节。

1994年,里皮移居英国,是一个剧场组的减少莎士比亚剧团的成员。

在最近的一次电视上露面,里皮描绘了杰克托奇伍德哈克尼斯在第一系列的第十二集杰克船长哈克尼斯同名。在这一集,杰克船长(里皮)是一位年轻的美国志愿者为英国皇家空军驻集团在加的夫队长。他是在一个异性的关系,并最终发现是吸引托奇伍德的杰克,谁后,一个不幸的“时空转移“,在1941年降落在加的夫突击的高度。

马特里皮还主演了第四轮的终极部队,在最后一集,“慢炸弹“。

他出现在一对英国广播公司的Bonekickers于2008年7月29日发作。他在第4集出现了,他说:“文明的摇篮“为巴比伦文物非法队长。

里皮在2008年出现在黑暗骑士,因为船上人质的犯人船大副,作为一个在“地狱男爵2:黄金军团“新闻播音员,并在一个简短的装饰作用,“佩内洛普(2008年电影)“主演克里斯蒂娜里奇。
hadamatabizi
马特里皮是一个在休斯顿,德克萨斯出生的美国演员。他最出名的角色是他在2006年的Torchwood (火炬木传奇?)中扮演的'真正的'杰克船长。他也在电影《亡灵节》《夜魔》中出现过。
在1994年,里皮搬到英国并且成为一个叫做《笑翻莎士比亚》的剧组的成员。
在最近的电视剧里,里皮扮演了一个与在《火炬木传奇》中第一季第十二集的杰克·哈克尼斯同姓的人—— 杰克·哈克尼斯船长。在这一集,杰克船长(里皮)是一个年轻的美国志愿者作为作为英国皇家空军上校驻扎在卡迪夫。他正处于异性恋的关系中,并且渐渐显露出被《火炬木传奇》中的杰克吸引,这个《火炬木传奇》中的杰克在一次不幸的时空转移后,降落在1941年在卡迪夫的高峰期间突击行动。
马特·里皮也在《极限权利》的第四季中担任角色,在最后的一集中,扮演“慢炸弹”。
他出现在2008年7月28号,BBC的骨迹寻真的一集中。他出现在第四集,在《文明的摇篮》中出演为一个违法掠夺巴比伦的人工产物的掠夺者。
在2008年里皮出现在《黑暗骑士》中,出演一个送人质上犯人船的大副,在“地狱男爵2:黄金军团“中出演一个新闻播音员,并在 佩内洛普(2008年电影)“出演一个简短的角色:克里斯蒂娜里奇。
匿名用户
Matt Rippy, is an American actor, born in Houston, Texas. He is most known for his role as the 'real' Captain Jack Harkness in Torchwood in 2006. He also appears in the films Day of the Dead and Boogeyman 3.

马特Rippy,是一位美国演员,出生在德克萨斯州的休斯顿市进行。他最著名的是他的角色,作为“真实的杰克船长Harkness在Torchwood 2006年。他也出现在这部电影一天的死亡,Boogeyman 3。

In 1994, Rippy moved to England and was a member of the theatre group the Reduced Shakespeare Company.

1994年,Rippy搬到英国的一员,减少的莎士比亚戏剧集团公司。

In a recent television appearance, Rippy portrayed the namesake of Jack Harkness of Torchwood in the first series' twelfth episode Captain Jack Harkness. In the episode, Captain Jack (Rippy) was a young American volunteer serving as an RAF Group Captain stationed in Cardiff. He was in a heterosexual relationship, and was eventually revealed to be attracted to Torchwood's Jack, who after an unfortunate "temporal shift", landed in 1941 during the height of the Cardiff blitz.

在最近的一次电视的样子,Rippy描绘的Harkness Torchwood同名的杰克在第一系列”杰克船长Harkness十二集。在集,杰克船长(Rippy)是一个年轻的美国人志愿服务,作为英国皇家空军上校驻扎在卡迪夫。他是在一个异性恋者的关系,最终被揭示被吸引到Torchwood后的杰克的人,不幸的时间的转变”,降落在1941年在卡迪夫的高峰期间突击行动。

Matt Rippy also starred in the fourth series of Ultimate Force, in the final episode, "Slow Bomb".

马特Rippy还出演过第四一系列的终极力量,在最后阶段的表演,“缓炸弹”。

He appeared in an episode of the BBC's Bonekickers on 29 July 2008. He appeared in episode 4, "The Cradle of Civilisation" as an illegal looter of Babylonian artefacts.

他出现在极端的英国广播公司的Bonekickers 2008年7月29日。他出现在星战第4号“文明的摇篮”作为一种违法looter巴比伦的艺术品。

In 2008 Rippy appeared in The Dark Knight, as the first mate aboard a hostage ship of convicts , as a newscaster in "Hellboy II: The Golden Army", and in a brief cameo role in "Penelope (2008 film)" starring Christina Ricci.

2008年Rippy出现在黑骑士,大副送上了一名人质,船犯人的新闻播音员在“Hellboy二:金色的军队”,和在一个简短的饰在“佩内洛普·(2008年电影版)”;克里斯蒂娜主演。