一个前面的美国的电影 一个蒙面超人 变身超人的电影 20

一个男的在大学课堂上说他在梦里梦到的事情说有2个女性一个是那个星球公主他的同学和老师都说他做梦,后来那2个女性来到了地球怪物也追到了地球后来就记得他们拿了个项链给男的变身... 一个男的在大学课堂上说他在梦里梦到的事情说有2个女性一个是那个星球公主
他的同学和老师都说他做梦,后来那2个女性来到了地球怪物也追到了地球
后来就记得他们拿了个项链给男的变身了。他们去核电站给变身的那个人冲能量
我晕就是要知道这电影名字
匿名用户
这个片子叫《幪面超人AMC》
导演︰高文狄基
Director: Coleman deKay

  Barry是个害羞的男孩,沉迷於电子游戏。他从没想到自己竟被挑选为「幪面超人AMC」,专门对付宇宙的坏人和拯救地球。这一切从他遇上两个长得跟电子游戏里一模一样的美少女开始…

  Barry Lando, a shy video game lover, meets two beautiful princess warriors, Katrina and Li Chin. Surprisingly, they look exactly the same to the characters of Barry's favourite video game. Two girls choose Barry to fight against Ankar the deadly evil, which comes to invade the earth and endanger the lives of the people. This non-stop explosive science fiction adventure starts when Barry uses the amulet to transform himself into ARMICRON, a red-costumed, kick-boxing super warrior.
沧浪乌江水
蜘蛛侠
阜树好恶衡1p
超人
xudsh007
没有问题啊