急!!二道英语选择题

1、Peoplewholiveinasmallvillageareboundtoseeagood?ofeachother.AquantityBamounatCdealDd... 1、People who live in a small village are bound to see a good ? of each other.
A quantity B amounat C deal D degree
2、The teacher showed the new student ? to do.
A what B how C that
最好说明原因
englishmaniac
C see a good deal of each other/see a lot of each other互相见面机会很多
A what to do ,what 做do的宾语,即to do what, 用how 的话,要改为how to do it,否则缺宾语,句子不完整。that完全错
aelita8
C.
A. what to do与 how to do it是固定用法
xinmei7008
第2个是选A 首先that不能选,不表达任何意思;how应该有宾语(how to do it)
LJZ_1996_MM
1-D
2-B
橙舞蝶冰
2.B