帮忙用英语翻译一下。

1、我喜欢的动漫有《薄樱鬼》、《名侦探柯南》和宫崎骏的作品。2、我最喜欢《薄樱鬼》。3、因为《薄樱鬼》中的每一位都很帅、坚强、勇敢。... 1、我喜欢的动漫有《薄樱鬼》、《名侦探柯南》和宫崎骏的作品。
2、我最喜欢《薄樱鬼》。
3、因为《薄樱鬼》中的每一位都很帅、坚强、勇敢。
百度网友9d7892c
1, I like the anime hakuouki "", "detective Conan" and the works of Hayao Miyazaki.
2, I most like "hakuouki".
3, because "hakuouki" every one of the handsome, strong, brave.
1、我喜欢的动漫有《薄樱鬼》、《名侦探柯南》和宫崎骏的作品。
2、我最喜欢《薄樱鬼》。
3、因为《薄樱鬼》中的每一位都很帅、坚强、勇敢。
望采纳~~~
黄金圣龙9
1, there is my favorite anime "Hakuoki" "Detective Conan" and Hayao Miyazaki's works.
2, my favorite, "Hakuoki."
3, because "Hakuoki" Each one is handsome, strong, courageous.
1、我喜欢的动漫有《薄樱鬼》、《名侦探柯南》和宫崎骏的作品。
2、我最喜欢《薄樱鬼》。
3、因为《薄樱鬼》中的每一位都很帅、坚强、勇敢。
求采纳~~
希望能帮助到您~~
追问
my like cartoons are "Hakuoki" "Detective Conan" and Hayao Miyazaki's works.这样对不对?
追答
这样可以~~它的意思是:我喜欢的漫画是“薄樱鬼”,“名侦探柯南”和宫崎骏的作品。但是只有一句
专注互联网技术解说
1, I like the anime hakuouki "", "detective Conan" and the works of Hayao Miyazaki.
2I like "hakuouki" best
3because every one of the "hakuouki" is handsome, strong, brave.
追问
英语中新选组怎么说,还有上面那些名字都是日文发音啊。
crazi4music
1, My favorite animes are "Hakuoki" "Detective Conan" and the works of Hayao Miyazaki.
2, My favorite is "Hakuoki."
3, Because every character in "Hakuoki" is good-looking, tough and courageous.