请帮我用日语翻译一下下面一段话,一定要专业一点,工具翻译的请不要来了。很重要 20

非常感谢您的回复并告诉我们问题所在。现在我们清楚的了解我们卖家账号的问题了。因为我们不是日本人,所以我们的日语不是很流利。现在我们已经招聘了一个日语流利的人做本站的客服,... 非常感谢您的回复并告诉我们问题所在。现在我们清楚的了解我们卖家账号的问题了。因为我们不是日本人,所以我们的日语不是很流利。现在我们已经招聘了一个日语流利的人做本站的客服,与客户沟通。以后保证不会再出现日语沟通不便的问题了,请相信我们。以后客户的邮件我们都会用专业地道礼貌的日语及时给客户回复。我们清楚并且尊重A平台的政策,以后我们会继续遵守A平台的所有政策,给客户提供满意的产品和服务。感谢你们一直以来的支持。请求尽快完成审核并将卖家账号还给我们。非常感谢!期待您的回复! 展开
百度网友df06e01
Thank you very much for your reply and tell us the problem. Now we know clearly we sellers account problem. Because we are not Japanese, so we are not very fluent in japanese. Now we have recruited a fluent Japanese people do this station customer service, and customer communication. After the guarantee will not appear again Japanese communication inconvenient questions, please believe that we. After the customer email we will use professional authentic polite Japanese promptly reply to customer. We know and respect the policy of A platform, we will continue to comply with all policies of the A platform, to provide customers with satisfactory products and services. Thank you for your continued support. As soon as possible to complete the review and will request seller account back to us. Thank you very much! Looking forward to your reply!
追问
是日语。谢谢
英灵国度
上百度让别人翻译还骗人家招聘了一个日语流利的人做客服。。。啧啧
追问
管的真宽