myunluckyday英语作文带翻译

小汪77ove
my unlucky day
I've never been late for school,but yeterday I came very close.My alarm clock didn't go off,by the time I got up ,it was very later than before.When I got to school,I realized that I had left the homewok at home.And my teacher was angry with me,I failed to pass the math exam when I got the math testpaper.On my way home I knocked a women while riding the bike,because I was always thinking about what happened today. What a unlucky day!

我的倒霉的一天我上学从来没有迟到过,但是昨天我差点。我的闹钟没有响,我起床的时候,很晚。当我到学校的时候,我才发现我把作业在家里。和我的老师对我很生气,我没有通过数学考试,当我拿到数学试卷。我在回家的路上碰了一个女人而骑自行车,因为我总是想着今天发生的事情。什么倒霉的一天!
xqn2006
我走背字的一天。我不走运的一天。我倒霉运的一天。都行。