在线跪求英语专家翻译一小段 我实在看不懂 明天就要交 谢谢各位大大

TheGrannySmithvarietyofapplebehavesdiferentlytootherapplecultivars,inthatitneedsanabn... The Granny Smith variety of apple behaves
diferently to other apple cultivars, in that it needs an
abnormally long time to ripen at room temperature. Its
maturation has been accelerated by low-temperature
stress. Fruit collected at commercial maturity were
chosen and submitted to storage at 4 °C for 10 days and
rewarming at 22 °C, to assay the influence of cold
storage on their content of phenolic compounds. The
behaviour of phenolic compounds was diferent in peel
and in pulp. In the pulp, apple phenolic compounds
decreased during the development period and during
the cold treatment. In the peel, the quantity of phenolic
compounds increased with time after the cold treat-
ment, reversing their normal behaviour during the de-
velopment period.

Granny Smith 是澳洲青苹果的意思
青木狐王ca
澳洲青苹果的各种各样的苹果的行为
其他苹果品种,在它所需要的
异常长时间的成熟室温。 它
已经成熟了低温
压力。 在商业成熟水果收集
选择,提交存储在4°C 10天
22°C,重新暖和起来的影响测定寒冷
存储在它们所含有的酚类化合物。 这
景酚类成分的行为在皮装饰
和浆。 在浆、苹果酚类化合物
减少了在发展时期,期间
寒冷的治疗。 在果皮酚类物质总量、
化合物冷战后大鼠颌下腺治疗-
正常行为的观点,反转在德-
事业发展时期。
这首小诗还真有意思啊
whwxy000
奶奶史密斯的各种各样的苹果的行为
diferently其他苹果品种,在它所需要的
异常长时间的成熟室温。它
已经成熟了低温
压力。在商业成熟水果收集
选择,提交存储在4°C 10天
22°C,重新暖和起来的影响测定寒冷
存储在它们所含有的酚类化合物。这
景酚类成分的行为在皮装饰
和浆。在浆、苹果酚类化合物
减少了在发展时期,期间
寒冷的治疗。在果皮酚类物质总量、
化合物冷战后大鼠颌下腺治疗-
正常行为的观点,反转在德-
事业发展时期。
帅气美男12
澳洲青苹苹果的品种表现是副词其他的苹果品种,因为它需要一个异常更长的时间熟在室温下。它的化脓已经是加快由low-temperature应力。水果收集在商业的的到期被选择,提交换一边跪
随庚无悔
奶奶史密斯的各种各样的苹果的行为
diferently其他苹果品种,在它所需要的
异常长时间的成熟室温。它
已经成熟了低温
压力。在商业成熟水果收集
选择,提交存储在4°C 10天
22°C,重新暖和起来的影响测定寒冷
存储在它们所含有的酚类化合物。这
景酚类成分的行为在皮装饰
和浆。在浆、苹果酚类化合物
减少了在发展时期,期间
寒冷的治疗。在果皮酚类物质总量、
化合物冷战后大鼠颌下腺对待
正常行为的观点,反转在德-
事业发展时期。