帮帮忙翻译一下 10

“What’stolook.Likeanairportrunway,flat.”(“TheDirectLine”)Bythemid-1990sitappearedthat... “What’s to look. Like an airport runway, flat.” (“The Direct Line”)

By the mid-1990s it appeared that Yukari’s film career was essentially dead in the water. She had appeared in a number of awful soft-core pornographic films (with her clothes firmly in place) (“Devil Girl 18,” 1992, “Ghost’s Love,” 1993, “His Way, Her Way, Their Ways!” 1994, “1/3 Lover,” 1995, “Guardian Angel,” 1996). It stands to reason that she would not have done this other than needing the work. She also reportedly ran a talent agency (reputedly called “Funky Carnival”) and helped launch the career of Sophia Crawford. After seeming to take essentially any part she could - including some rather humiliating roles - Yukari evidently clawed her way back into the mainstream with a series of strong performances.
In the Taiwanese production “Drugs Fighters” (1995) she delivers some of her best action sequences, followed with comparable skill in “Tapang Sa Tapang” (1997). Her recent roles have once more reverted to fight scene cameos (“Super Cops,” 1997, “Tiger Angels,” 1997, “Leopard Hunting,” 1998, “The Golden Nightmare,” 1998) but are still energetic and entertaining. She has also appeared in several recent low budget Mainland Chinese or Hong Kong productions (“To Kiss Is Fatal,” 1998, “Double Sin,” 1999, “It Takes A Thief,” 1999) in personally conservative roles that may suggest an attempt to position herself as a more serious actor. One remarkable exception has been a very low budget (shot on tape) remake of “Vengeance Is Mine” (1997) in which Yukari has perhaps the most screen time of any of her movies. She spends some of it displaying anger toward men and the exploitation of women in the movie industry. It may be noted that Yukari has now returned to the name Tsumura.

After rumors of an injury and conspicuous avoidance of punching in her most recent action parts, Yukari appears to have made a strong comeback with her latest appearance in “It Takes A Thief” (1999). After several years of declining quotients of action, this film once shows Yukari - now middle aged - at full throttle. Most of her trademark forms and skills are back on display. She’s again punching and kicking her way through multiple opponents, as well as rolling in the mud, during an extended fight sequence.
败六神深怪0t
“有什么看。像一个机场跑道,平坦的。“(以下简称”直线“)

到了90年代中期就显得由香里的电影生涯基本上是在水中死亡。她曾出现在一可怕的软核色情影片的数量(与她的衣服紧紧地)(“魔鬼女18日,”1992年,“鬼之恋”,1993年,“他的路,她的方式,他们的方式!”1994年, “1 / 3的爱人”1995年,“守护天使”,1996)。按理说,她就不会做这个工作以外的其他需要。据报道,她还跑了人才中介机构(据说叫做“时髦狂欢节”),并帮助启动索菲亚克劳福德生涯。之后似乎基本上采取的任何部分,她可以 - 包括一些相当屈辱的角色 - 由香里显然爪进入主流市场回来的路上与一个强大的演出。
在台湾生产的“药品战士”(1995年),她提供了一些她的最好的动作场面,在“萨达邦达邦”(1997)相媲美的技能之后。她最近的角色,再次恢复到战斗场面客串(“超级警察”,1997年,“老虎天使,”1997年,“豹狩猎,”1998年,“金色的恶梦”,1998),但依然精力充沛和娱乐性。她还于最近的几个内地中低预算制作或香港出现(“吻是致命的,”1998年,“双仙,”1999“,就需要一个小偷,”1999年)在个人保守的角色,可能会建议尝试定位为更严重的演员自己。引人注目的例外是一个非常低的预算(在磁带上拍摄)的重拍“我要复仇”(1997),其中由香里有可能是她的电影大多数屏幕的任何时间。她花了一些对男人的愤怒和显示,妇女在电影产业开发。它可以指出,由香里现在已经回到津村的名称。

受伤后的谣言,在她最近的行动,避免零件冲压突出,由香里似乎已与她的最新外观“,就需要一个小偷”(1999)强大的卷土重来。行动后智商下降的几年里,这部电影曾经显示由香 - 现在中年 - 在全油门。她的商标形式技巧大多回展出。她又通过多种冲压和对手踢她的方式,以及在泥浆中滚动扩展的战斗序列。
双利复印社0
去看。像个机场跑道,平庸。”(“直达线”)

mid-1990s出现的电影生涯的Yukari基本上是死在水中。她曾经出现在许多可怕色情影片·和她的衣服紧紧地按在伤口处)(“魔鬼女孩18岁,“1992年,“鬼的爱,1993,”他的方式,她有很多这样的机会,他们的道路!”1994年,“三分之一的爱人:“1995年,“守护天使”,1996)。理所当然,她是不会干出这另一种不用工作。她也被报道跑一个天才代理(一般称为“时髦的嘉年华”),这一艺术促成了“索菲娅的职业生涯克拉福德。似乎把实质上是后她可以部分,包括一些相当屈辱的角色——Yukari显然爪回家的路上进入主流一系列优异的表现。

在台湾生产的“药物战士”(1995)她的讲话了她的一些最动作场次,遵循“Tapang类似技能Tapang马刺(1997)。”她最近的角色已经再一次的打斗场面回复cameos(超级警察”,1996,“老虎天使说、你们1996,“豹狩猎,1998,“黄金恶梦,1998),但依然精力充沛和娱乐性。她也出现在最近几项低预算的中国大陆或香港生产”(“吻是致命的,1998,“双罪”,1998年,“将会花一个小偷,“1999年保守的角色,可以建议个人企图位置自己作为一个更严重的演员。一项显著的异常很低的预算(拍摄磁带)重新制作的“伸冤在我的“(1997),也许是Yukari最屏幕时间方面有任何她的电影。她花一些展示愤怒的人与开发的女性的电影业。它可能被注意到,Yukari已经回这个名字Tsumura。

由于谣传避免伤势的、显著的费事在她最近的行动部分,Yukari似乎以强劲的势头卷土重来与她最新的出现在这需要一个贼”(1999)。经过几年的下降商的行动,这部电影了,现在Yukari一次中年——满油门。她的大部分商标的形式和技能回到显示。她又冲把她的方式,通过多种对手轧制在泥里,在延长战斗序列。

希望被采纳
www109yao
“去看。像个机场跑道,平庸。”(“直达线”)

mid-1990s出现的电影生涯的Yukari基本上是死在水中。她曾经出现在许多可怕色情影片·和她的衣服紧紧地按在伤口处)(“魔鬼女孩18岁,“1992年,“鬼的爱,1993,”他的方式,她有很多这样的机会,他们的道路!”1994年,“三分之一的爱人:“1995年,“守护天使”,1996)。理所当然,她是不会干出这另一种不用工作。她也被报道跑个故事