请帮忙翻译几个句子。谢谢谢谢谢谢

1当然记得你了。还记得你的外号是“XX”。2《秘密花园》在中国人气很高。我们班同学都在看呢。玄彬现在还跟宋慧乔在一起吗?3学中文的话应该要先学好拼音.可以上网听一听拼音的... 1 当然记得你了。还记得你的外号是“XX”。
2 《秘密花园》在中国人气很高。我们班同学都在看呢。玄彬现在还跟宋慧乔在一起吗?
3 学中文的话应该要先学好拼音.可以上网听一听拼音的读法.读汉字的话要全靠拼音呢.
4 英语是个好专业 要好好学英语啊 我也要好好学韩语 有时间来玩吧

还有这句.. 한국이나 중국과는 또 색다른 매력이 있더라구요 中文是什么意思
百度网友9ebbc4f
1 of course remember you. Remember your nickname is "XX".
2 the secret garden "in China's popularity is very high. Our classmates are watching? XuanBin now return heel song hye kyo together?
3 to learn Chinese words should first learn pinyin. Can Internet hear pinyin pronunciation. Read Chinese words to rely on pinyin?
4 English is a good professional learn English by heart! I also shoud good good Korean have time to play
韩国或中国。另外的与众不同的魅力啊