请帮忙翻译几个句子。谢谢

1当然记得你了。还记得你的外号是“XX”。2《秘密花园》在中国人气很高。我们班同学都在看呢。玄彬现在还跟宋慧乔在一起吗?3学中文的话应该要先学好拼音.可以上网听一听拼音的... 1 当然记得你了。还记得你的外号是“XX”。
2 《秘密花园》在中国人气很高。我们班同学都在看呢。玄彬现在还跟宋慧乔在一起吗?
3 学中文的话应该要先学好拼音.可以上网听一听拼音的读法.读汉字的话要全靠拼音呢.
4 英语是个好专业 要好好学英语啊 我也要好好学韩语 有时间来玩吧

半语就可以了
左岸流年13
1 Of course I remember you. Remember your nickname is "XX".
2 "Secret Garden" very popular in China. Students in our class are all looking for them. Song Hye Kyo Hyun Bin together was kind enough to do now?
3 words to learn Chinese should first learn the alphabet. You can listen online pinyin pronunciation. Read Chinese characters, then it should be entirely phonetic.
4 English is a good professional must learn English ah, I have a good time learning to play Korean
恰有一食
1.물론 너 기억 했 다. 기억 하 니 너 의 별명 은“XX”
2.시 크 릿 가 든 ' 중국 에서 인기 가 높다 고 말 했 다. 우리 반 친구 들 은 모두 가 봤 어. 현 빈 과 송 혜 교 는 아직 과 살 고 있 습니까?
3.중국어 를 배 우기 면 먼저 잘 해 야 병 음. 인터넷 접속 이 가능 한 병 음 은 그대. 한자 읽기 하 면 자 체적 으로 한자 발음 하 겠 는가.
4.영어 전공 보다 낫다. 좋 은 학군 내 영어 아 학구적 한글 이라도 하는 것 이 시간 놀 러 와