英语作文100字

英语作文100字题目蓝字... 英语作文100字题目蓝字 展开
萌萌呆图图
Spring Festival is an important festival, which is regarded as a happy day by Chinese people. When people decorated, set off firecrackers, Go Pro Series friends, visit neighbors. There are red packets between each other, talking about the next year's work plan and goals, people drink, eat meat, happy. Express New Year's greetings and good wishes。
春节,是个重要的节日,被中国人视为一个喜庆的日子。这天人们张灯结彩,放鞭炮,走亲串友,拜访邻居。互相来往之间发着红包,谈论下一年的工作计划和目标,人们喝酒吃肉,喜气洋洋。表达新年的祝福和美好的愿望。
欢迎采纳!写着不容易呀。
LlSHANMN
学英语好
fanyilin0808
看不清
追问

这样呢