英语自我介绍。

英语自我介绍... 英语自我介绍 展开
情感导师辰陌

你好,很高兴回答你的问题!
有一个模版,你可以参考一下,当然,自我介绍的格式很多,需要自我修改!
My name is XXX. I came from Shanghai and moved to Shenzhen when I was only ten years old. (如果是学生) I am currently studying electrical engineering (本科/最喜欢的科目) at the Shenzhen University(学校). (如果是上班人) I am working as a marketing manager(工作职位) at the Tencent company(公司名). In my spare time, I love to exercise. I try to jog every morning and swim in the weekends. Sometimes, I will even call my buddies to play a few badminton matches.
谢谢,希望可以帮到你!
储傲云pd
其实自我介绍不用说的太细,说下自己的名字年龄和教育经历,再提一下自己的兴趣爱好或者特长什么的,自己的目标啊或者大致的计划。
丝老师英语课

外教说中国人用英语自我介绍都很尴尬,教大家外国人怎么自我介绍

戏珍楚k
hello,everyone. (大家好)
. very glad to be here.(非常高兴能来到这里给大家发言)
my name is ###, and i am ** years old.(我的名字是###,今年××岁了)
now i am a ___school student.(我现在是一名……学生)
my favourite subject is English . and i like sports very much . (我最喜欢的科目是英语,而且我很喜欢运动)
English brings lots of fun . and sports makse me happy .(英语带给我很多乐趣,而且运动使我快乐)
i like this sentence:“ nothing is impossible。”(我最喜欢的一句话就是:一切皆有可能。)
so i always try my best to do everything well,and never give up easily.(所以我每一次总是尽力做好每一件事情,从来都不轻易说放弃)
so this is me ,i hope to make friends with you all.(这就是我,我希望和大家都能成为朋友。)
thank you for listening!(谢谢大家的聆听!)
圣建义2S
刚发现高高兴兴该喝喝让大哥呵呵