thanks用法总结

学海语言教育
thanks用作名词表示“感谢”时,只用复数形式,不用单数形式。若要加语气,名词thanks有时可用many, a thousand等修饰。

扩展资料

  例句:

  Thanks for listening.

  谢谢收听。

  We expressed our thanks.

  我们表达了自己的谢意。

  My wife also asks to join her greeting and thanks.

  我妻子也要我顺致她的问候和感谢。

  A thousand thanks for your invitation.

  非常感谢你的`邀请。

  Many thanks for your letter of 17 March.

  非常感谢您3月17日的来信。