英语作文:我的学校生活

小采姐姐

英语作文《my school work》

I am going to shool from Monday to Friday,and every day in school I am very busy.In the morning,I have four lessons,and in the afternoon I have three lessons.

Of course I take two hours to go home for lunch.And we begin classes at 2:30,the school is over at 4:55.After school,sometimes I’ll stay in the classroom.But sometimes I play games with my friends when I go home after school.I think my school life is busy but happy.

译文:

我去学校从星期一到星期五,每天在学校里我很忙。早上,我有四节课,下午我有三节课。当然我花2个小时回家吃午饭。我们开始上课,下午2:30放学,放学时间是超过55下课,有时候我会呆在教室里。但有时放学后我和朋友们一起玩游戏,我觉得我的学校生活很忙,但是很快乐。

英语写作技巧

1、审题,条理清楚。保证不跑提示写作当中第一任务,第二个重要任务就是要做到条理清楚。对于议论文来说,正反面要清楚,对于说明文来说条理要清楚,对于描述文来说,谁干什么要清楚。

2、写主题句。主题句是确保不跑题的前提,只有不跑题才有可得及格分。写主题句嘴保险的方法就是把中文提纲的各句译成英语。

3、问题阐述。适当用被动替换主动,这样能更客观地反映事实。