小学英语自我介绍(5年级!)1分钟

要一个小学5年级的英语自我介绍,把下面条件结合一下:1:开头2:我的名字是XXX3:我喜欢踢足球,看书(补充一下2后面:我的年龄是10岁,我在XXX学校上学)4:我希望长... 要一个小学5年级的英语自我介绍,把下面条件结合一下:
1:开头
2:我的名字是XXX
3:我喜欢踢足球,看书
(补充一下2后面:我的年龄是10岁,我在XXX学校上学)
4:我希望长大是个科学家
5:谢谢
要写出来中文!
wqf5120
Please allow me introduce myself. 请允许我介绍自己。
My name is XXX. I am 10 years old. I'm studing in XXX school.我的名字是XXX。我的年龄是10岁,我在XXX学校上学。
I like playing football as well as reading. 我喜欢踢足球,看书。
I want to be a scientist when I grow up. 我希望长大是个科学家。
Thanks all.谢谢!
Cindy0308
hello,everyone!My name is xxx.l am ten years old.l'm in xxx Primary school. l like playing football.And l also like to read books .l have a dream.l'd like to be a scientist
because l like making experiments,so l will listen to teachers carefully.And l want to
be friendly to others.That's all.Thank you.
大家好!我的名字叫xxx。我十岁了。我在xxx小学。我喜欢踢足球。我也喜欢看书。我有一个梦想。
我想成为一位科学家因为我喜欢做实验,所以我会认真听老师的。并且我会友好的对待大家。我的讲话完了。谢谢。
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我无良了~~
羽by焰
Hi!My name is XXX. I am ten years old . I at XXX primary school . I like play football and read a book. My dream is scientists . Thank you !
嗨!我叫XXX。我的年龄是10岁,在XXX学校上学.我喜欢踢足球和看书。我的梦想是当个科学家。谢谢!
———————————————————————————————————————————
I like play football and read a book.【分明就是病句,like doing会吗?不会就算是like to
do总会吧! a book读一本书,难道你就喜欢读一本书啊!】My dream is scientists【复数?!你有几个啊!记住你只有一个】at XXX primary school 【在某个学校介词用in,p和s大写】
像你这种作文只能的40分(满分100)病句一堆,没有形容词修饰,给你40算高了,不会写,就不要误导小朋友
百度网友b6ff67089
Hello everyone! My name is XXX. I am ten years old . I am studing at XXX primary school . I like playing football and Ilike reading a book. too. My dream is to be aa great scientist . Thank you !

大家好!我叫XXX。我今年10岁,在XXX学校上学.我喜欢踢足球和看书。我的梦想是当个科学家。谢谢!
你玩我的自定义
Hi, my name is XXX . this year is was 10 years old.I likes playing football and reads books.I hope i grow up and become a scientist.Thank you!
大家好,我的名字叫 XXX。我今年已经10岁了。我喜欢踢足球和看课外书。长大后,我希望成为一位科学家。谢谢!