根据以下提示,写一篇80词左右的英语作文

过去:生活条件差,道路狭窄,车辆少,住不好,吃不饱,联系简单'慢现在:生活条件优越,道路宽,车辆多,住的舒适,手机普及(注:英语作文)80词左右... 过去:生活条件差,道路狭窄,车辆少,住不好,吃不饱,联系简单'慢
现在:生活条件优越,道路宽,车辆多,住的舒适,手机普及
(注:英语作文)
80词左右
哇莎米8
In the past: poor living conditions, narrow roads, vehicles less, live well, enough to eat, contact a simple 'slow
Now: excellent living conditions, road width, traffic and more comfortable living, cell phones